Sollicitatie

Vandaag voor het eerst sinds een lange tijd ga ik weer solliciteren.
Helaas was het een beetje vaag allemaal, dus ik heb geen idee op welke functie, voor hoeveel uur en welke dagen. Maar het zal in ieder geval een goede oefening zijn.

Nog een uurtje!!!!

Ondertussen de sollicitatie achter de rug. Nu dacht ik dat ik bij mijn huidige werk een vreemde sollicitatie had. Deze is zelfs nog erger.
Een zeer chaotisch bedrijf waar ze makkelijk heen en weer springen tussen 32 en 20 uur. Vragen of ik vooral de middag kan werken en in de toekomst nog flink willen veranderen en uitbreiden.
De zin die ik tijdens het gesprek hethet meest gehoord heb:
Wij hebben nog geen idee wat er gaat gebeuren, volgend jaar kan het er heel anders uitzien.

En aangezien ik een andere baan erbij zoek, omdat mijn werk wegens bedrijfs economische redenen verminderd wordt (van 36=>20 uur), ben ik op zoek naar duidelijkheid. Niet een baan waar ik geen idee heb waar ik volgend jaar sta. Of ik dan telefonisch chinese kruiden aan de man probeer te brengen. Alleen nog maar administratief werk doe of wat dan ook. Want dat ik op zoek ben naar een baan waar ik langer wil blijven mag duidelijk zijn. Maar bij dit bedrijf waar ik geen drinken kreeg aangeboden, mijn jas niet op kon hangen en zelf geen vragen kon stellen. 32 uur werken? Dat lukt niet? Dan maken we er toch 20 van? Vond het erg leuk, was ook gevleid maar ben eigenlijk wel blij dat ik 3 weken bedenktijd heb. En zij ook. Want toen ik wegging werd ik niet eens meer aangekeken. Ze bleven achter hun bureau zitten en ik heb geen idee of ze nu contact met mij opnemen of ik met hen. Maar in ieder geval over week of drie het vervolg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *