Smsjes

Ik hou niet van smsjes. Ik merk regelmatig niet dat ik er eentje ontvangen heb en vind ze erg onpersoonlijk. Ik vind het in ieder geval geen communicatiemiddel om afspraken mee te maken. Ik heb het geprobeerd maar vind er echt niets aan. Bel mij maar, veel gezelliger!
Bij Tinus is het hetzelfde. Hij laat smsjes rustig een week ongelezen. De meeste mensen weten dat en zullen dan ook niet snel een afspraak met ons maken via sms.
Maar gisteren ontdekte ik nog iets wat ik niet leuk vind via sms. Felicitaties voor je verjaardag. Naast dat je merkt dat je ouder wordt en mensen minder om je verjaardag geven. Toegegeven, dit was het eerste jaar dat ik niet al een week van tevoren mij zat te verheugen op mijn verjaardag en het aan iedereen liet merken dat ik bijna jarig was. Waarschijnlijk omdat Casper zo ziek was, werd ik even afgeleid. Maar mijn familie heeft mij gebeld en heb ik een 2 e-mails ontvangen en een e-card. En een felicitatie via de msn niet te vergeten. Maar heb ik ook smsjes gekregen. Die van oud collega’s vind ik gewoon lief. Leuk dat ze nog aan mij denken. Die van mensen waarbij ik zelf regelmatig hun verjaardag of die van hun partner vergeet vind ik leuk dat ze er nog aan denken. Maar ik vind het een beetje jammer van mensen die weten dat ik mijn smsjes niet altijd lees. Willen jullie mij volgend jaar weer gewoon bellen??? Dan begin ik weer met 2 weken van tevoren te melden dat ik bijna jarig ben!

3 gedachten over “Smsjes”

  1. Wat dacht je van helemaal niet bellen en zondag langskomen ;-) (Ahum)... ik denk dat wij de rosé maar mee moeten nemen vanwege het feit dat we je vergeten zijn... alsof wij dat bijhouden (ahum)... sorry?
  2. @oma Neeltje, Ik maak vast een plekkie vrij op de schoorsteenmantel @b.a.r.t. Ik denk ook nooit aan jullie verjaardag. Hoewel die van Dushi erg moeilijk te vergeten is..... Maarre rosé? Goed plan. Alleen dan bewaar ik hem wel tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *