Kleenex

vorige week had ik cursus. Bij saaie gedeeltes dwalen mijn hersenen nog wel eens af en kjk wat je dan wel niet kunt ontdekken. Op de zijkant van een pakje zakdoeken van Kleenex staat 21 cm x 21 cm.
Een kleenexzakdoekje is dus 0,4 m2
Altijd handig om te weten toch?

5 gedachten over “Kleenex”

  1. Oooooooooooooh, nu begrijp ik waarom je als 5-jarige hockeySTER madeliefjes ging plukken. Je verveelde je dood. En er schieten me nu ook meer momenten in gedachten.
  2. Alex op/onder Hockey met een stokkie? Had ik niet achter je gezocht... als was het drankgebruik in de 3e helft misschien een voorbode voor later ;-)
  3. @oma Neeltje; Ssssst. Er zijn dingen uit mijn verleden die ik angstvallig verborgen probeer te houden. @B.a.r.t.; De derde helft was meestal gewoon gelijk mijn eerste. Ik ben nu eenmaal niet zo'n sportfanaat. Mijn moeder had een hockeyclub opgericht. Als je dan leden zoekt kijk je eerst in je eigen omgeving denk ik. hihi
  4. Joh Lexi! Er zijn misschien dingen die jij angstvallig verborgen probeert te houden, maar er zijn dingen die ik helemaal niet wil weten! Allemaal overbodige ballast. Van een zakdoek wil ik alleen maar weten dat hij geschikt is om mijn neus in te snuiten. Dus de rest ben ik alvast weer vergeten, goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *