Werk

Tinus is aan het werk. De oranjekoorts voor de ZDF. Terwijl het echt een heerlijke zondag is om met de hond het park in te gaan. Het blijft steeds ‘net’ droog. Het heeft zo ongeveer de hele nacht geregend. Dus de wereld ruikt weer lekker fris. Ik ga liever niet alleen naar het park omdat ik niet zo snel meer achter Bas aan sjees als normaal. En je hebt tegenwoordig van die idioten die een loopse teef los laten lopen en als jou hond erop af sjeest ben jij de schuldige. Dat snap ik dus niet. Echt totaal niet?!
Gisteravond met Joost geprobeerd een ftp-verbinding op te zetten. Heel slim als je toestemming geeft – het lukt nog steeds niet – en er de volgende ochtend achterkomt dat je het verkeerde adres hebt ingevuld.
Laat ik maar zeggen dat mijn hoofd vol zit met ideeën over de verhuizing. Oh ja en baby. Het lijkt erop dat ik tegenwoordig elke 4 zinnen iets moet zeggen wat met baby’s te maken heeft. Lijkt mij zeer vermoeiend voor de omgeving. Maar die denken ook dat ze er met een maandje of 5 wel vanaf zijn. Dan begint het pas echt. Dan kan ik er ook nog eens mee showen. Hahahaha, arme jullie!!!

Maar verhuizen. Tinus is niet echt verheugd dat ik niet veel kan doen.
Sjouwen? Ga jij maar koffie zetten of zo.
Muurtje wegbreken? Kijk jij maar naar kleuren voor de babykamer.
Lakken? Laat maar, is schadelijk voor de kleine.
Heel het huis een keertje goed soppen…. Ook dat zit er niet in. Tenminste niet op 1 dag. Ik doe al 3 uur over onze huidige badkamer. Soppen, puffen en weer soppen. En dan vanaf volgende week 2 huizen. Hahahaha, nu moet ik wel zeggen dat ik niet meer zo snel moe ben, dus nu zou ik 2 uur over de badkamer doen. Natuurlijk zijn er nog duizenden dingen die ik met gemak kan doen. Boodschappen, verfklusjes op waterbasis (alle muren dus)helpen met de vloer leggen en noem maar op.
Mijn buik is al lekker gegroeid. Dus wat dat betreft zijn we allebei blij dat we dinsdag de sleutel krijgen. Nog een maand later en je kunt mij naar het huis toe rollen. Over rollen gesproken. Onze beeb schopt zelden. (fijn een kind wat rekening met de moeder houdt!) Maar af en toe voel je nu duidelijk iets langs rollen. En wist Tinus het laatst nog niet zeker. Nu kon hij het duidelijk voelen. Even een foto plaatsen van mijn bolste lichaamsdelen:

Trouwens afgelopen vrijdag hadden de spoorwegen storing. Zo heb ik Joost en Maartje dus weer eens uitgebreid gezien. Lang leve de spoorwegen. Het was erg gezellig. Ze konden kiezen. Of naar ons stamcafé of nog een tijd op de bus wachten. Ach, en wachten in het café is natuurlijk veel leuker dan op een overvol station je staan te ergeren samen met nog 300 mensen. Gelijk lekker gegeten.

Ik ga zo maar eens even kijken hoe het zit met alle adreswijzigingen. Dat is nog even veel werk maar dan ben ik er wel ineens vanaf. Of zal ik eerst een tukkie gaan doen op de bank?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *