Verlossing

Zo daar was ik weer een keertje. Even geen tijd/zin gehad om de boel bij te houden.
Maar mijn moeder is weer terug van vakantie en ze zet me gewoon weer aan het werk. Zij is met haar pagina bezig en dan moet ik ook maar weer verder met de mijne.

Vandaag weer een bezoek gebracht aan de verloskundige. Alles voelde goed en zag er goed uit. Zelfs mijn gewicht viel me nog mee. Ik was ineens weer 5 kilo lichter dan laatst bij ons op de weegschaal. En dat geeft toch wel een lekker gevoel. Anders kwam de 100 kilo wel heel snel dichterbij. En terwijl ik een zak chips leeg snaai komt het nog dichterbij…
Ook heb ik het hoofdje gevoeld. Dat was wel heel leuk. Voor mij tenminste. Geloof niet dat de kleine het echt leuk vond dat er in het hoofd geknepen werd. En het hartje ging weer als een stoomtrein tekeer. Dat blijft echt geweldig. Zo’n boemeltje in je buik.

Bas is trouwens aan de schijterij. En ook nog eens zo erg dat je hem nu ongeveer 8x op een dag moet uitlaten. En dan nog heb je kans dat als je niet snel genoeg reageert hij in huis poept. En op de één of andere manier sta ik dan eerst te kokken van die lucht en kan dan naar de wc rennen. Nou waren die luchtjes al nooit goed voor mijn maag, maar dit vind ik wel een beetje overdreven. Hopelijk verdwijnt het weer snel na de bevalling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *