Verbazingwekkend

Een van mijn L.I.N.K.S. maakt gebruik van de BNN weblog. Nu heeft hij er zelf niet zoveel problemen mee maar regelmatig, krijg ik de melding :Okee: blijkbaar zijn er in eens ’n paar duizend mensen te veel op de site. Misschien heeft iemand weer op de radio gezegd dat de laatste naaktfoto’s van Katja en Bridget hier exclusief te downloaden zijn. En misschien is dat ook wel zo. Het zou ook kunnen dat er weer iemand per ongeluk bier in de server heeft laten lopen. Maar in ieder geval draait er nu van alles technisch in de soep. Sorry.

Een ding is zeker: er wordt keihard aan gewerkt. Dus probeer het later nog ‘ns. Kan je waarschijnlijk weer gewoon over bnn.nl surfen tot je dikke tante Greet ’n ons weegt (ofzo).
Lid worden kan nog wel. Gewoon effe op de grote rooie knop drukken!

Nou is er natuurlijk niet mis met een grappig stukje tekst maar aangezien dit gemiddeld zo’n 5 a 6 keer in de week krijgt (en soms op 1 dag) is het misschien een idee om een random stukje tekst erin te zetten. Dat geeft de lezer nog weer wat vermaak als het niet mogelijk ik om je creativiteit te spuien: Een goed bedoelde reactie, het afblaffen van een log of het regelen van een date als reactie op een log. Gelukkig kun je wel lid worden van een website die als je je log (verhaal) kwijt wilt niet te bereiken is. Eigenlijk zou ik elke keer lid moeten worden. Maar wat moet ik met 26 logsites als ik eind februari werk heb op mijn werk?
En waarom willen ze in vredesnaam meer mensen op hun site als deze nu al regelmatig niet te bereiken is omdat er teveel mensen op hun site zitten?

Gelukkig duren de storingen trouwens minder lang dat dat het voor mij de tijd in beslag neemt een logje te schrijven.

Edit:Mmmh, te hard gejuichd dat ik een rode knop krijg. Kom nu niet eens verder dan:
nl.bnn.weblog.WeblogDatastoreException

3 gedachten over “Verbazingwekkend”

  1. Mmmh, eigenlijk probeerde ik te inspireren om te blijven proberen waardoor ze beseffen dat ze een serieus probleem hebben. Maar als ik het zo nalees eb ik dat waarschijnlijk eruit ge-edit.........
  2. Getver, dames.... N.E.G.A.T.I.EV.I.T.E.I.T. ik heb weer lekker zitten loggen zojuist... alsjeblieft blijf komen al is het alleen maar mijn logje ;-) Ennûh, Lex jij bent ge-TAG-ged voor een 'lijstje van 4' ik ben wel benieuwd. De nuziek vragen mag je overslaan ik weet dat je daar een hekel aan hebt om die te beantwoorden. Dat schreef je al eens op mijn log toen die nog goed werkte ;-0 We zien jullie volgende week IRL misschien dat dat enige troost biedt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *