Vakantieverhaal

Dag 1, vrijdag: ’s Ochtends Bas weggebracht naar de kennel waar hij een weekje zou logeren. Daarna weer snel naar huis om de auto in te pakken. Rond half 2 wilden we toch wel vertrekken. Dus om 3 uur starten wij de auto. Onderweg een uurtje in de file gestaan. Het nut van een auto met airco hebben wij ontdekt. 30 graden in de file en wij hadden het niet warm!
De camping was pas 2 jaar oud en had weinig begroeïng. Dus veel zon. Even met oma gebeld en de volgende dag konden wij een parasol ophalen. Het slapen van Casper daar hoefden wij ons geen zorgen om te maken. ’s Avonds werd hij in bed gelegd en de volgende ochtend moesten wij hem wakker maken! Dat komt bijna nooit voor.
Dag 2, zaterdag: Ik had een reünie en Casper en Tinus zouden naar oma gaan. Terwijl ik aan het bijpraten was werd Casper wakker uit zijn middagslaapje met 41 graden koorts. Terwijl ik een verkwikkend drankje naar binnen sloeg zat Tinus met Casper in de koele wachtruimte van de dokterspost in Meppel. Het was gewoon een griepje, zeker geen longontsteking. Met een dag of 2 moet het beter zijn. Toen ik terug kwam van mijn ‘feestje’ zat Tinus al 1,5 uur met een huilend kindje. Pas toen we in de auto stapten werd hij even rustig. We zouden even naar de camping rijden om wat spullen op te halen. Oma ging weer naar haar eigen camping en wij bleven in het huis van opa en oma. Even een nachtje afwachten hoe het met Casper zou gaan.
Dag 3, zondag: Met paracetamol konden we de koorts omlaag krijgen tot rond de 38 graden. Dus Tinus is alleen naar de camping gegaan en heeft daar de tent in gepakt. En zondagavond waren we weer thuis. Even bij de buurtjes geweest. Gezellig!
Dag 4, maandag: Aangezien we met onze haast het recept kwijt waren geraakt tegen het slijm van Casper is Tinus even bij onze huisarts langsgegaan voor een nieuw recept. Maar hij wil Casper eerst zien voordat hij een middel wat meestal niet helpt voorschrijft.
Dag 5, dinsdag: 8:30 Casper uit bed. Temp 40,3 graden. 8:50 naar de dokter geweest. Conclusie: Casper heeft weer een beginnende longontsteking. Vandaar ook de hoge koorts en het slijm waar hij last van heeft. Vrijdag zou het beter moeten gaan dankzij de antibiotica die hij nu heeft.

Volgend jaar doen we het over denk ik. Maar dan zonder zieken!

2 gedachten over “Vakantieverhaal”

  1. Ik vind het nog steeds zo erg voor jullie drietjes en wat een stomme arts hier in Meppel. Zal ik ze aanklagen vanwege een verkeerde diagnose? Ik rij er zo naar toe hoor!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *