Vakantie aan de Moezel (Deel 1)

Een tikkie plotseling en onverwacht zijn wij toch nog even een weekje op vakantie gegaan. Onze vakantieplannen waren nog niet helemaal duidelijk tot 2 dagen voor vertrek.
Eerst zouden we naar Gent of Brussel. Die plannen werden gewijzigd in Gent en Duitsland. Waarna dat weer werd gewijzigd in Duitsland ergens bij een wijngebied. En uiteindelijk werd het dus de Moezel wijnroute!!!
En we hebben genoten.De Duitsers zijn ontzettend vriendelijk, de wijn smaakt heerlijk en ze hebben overal kinderstoelen. Vooral over dit laatste waren wij verbaasd. En samen met ons een Nederlands echtpaar dat in Frankrijk eens is geweigerd in een leeg restaurant. Maar ik loop vooruit op de zaken.
Dinsdagmiddag 11 oktober had ik mijn laatste halve dag werken bij Bureau v. D. Alles zo’n beetje afgerond. Snel nog wat lenzenvloeistof gehaald en naar huis gesjeesd. Tinus had ondertussen Bas al naar de kennel gebracht. De kattenbak verschoond en Casper opgehaald van de opvang. Nog even de laatste dingetjes gepakt. Route opgesnort en klaar om te vertrekken. De auto reed voor, Casper ingeladen. En daar gingen we!

3 gedachten over “Vakantie aan de Moezel (Deel 1)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *