Uitnodiging 2


Eindelijk is hij dan af en gaat vanmiddag nog op de post. De uitnodiging voor Casper’s eerste verjaardag. Natuurlijk zal ik wel weer mensen vergeten zijn. Dit soort domme dingen doe ik regelmatig. Mocht je dus niet per mail of per post een nuitnodiging gekregen hebben en je wilt wel graag 30 oktober aan een frisje in een café zitten. Laat het even weten. De uitnodiging komt er dan aan!

6 gedachten over “Uitnodiging 2”

  1. Dat is een dagje voordat Sulaika terugkomt... daar drinken Casper en ik er dan maar eentje op ;-) Komt Oma Neeltje ook? Ik wil wel eens weten wie een muziek smaak van de Franse god, Johnny Halliday met Conny Froboess weet te combineren ;-)
  2. Gezellig!!! Jazeker komt Oma Neeltje ook. Voor meer oma Neeltje moet je maar eens op haar site kijken. www.neeltje.info (Kijk mam ik maak reclame voor je site!!!)
  3. Marjolein bedankt. B.a.r.t. welkom. Hier fleurt een mens helemaal van op. Krijg meteen zin om meer te gaan schrijven. Nu denken jullie natuurlijk "heeft die vrouw verder niets te doen?". Nou ja ... maar ik ben net als m'n dochter. Ik zwoeg van 's morgens vroeg tot 's avonds laat en schrijf dan tussendoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *