Uhhh….

Zo keek ik vanochtend toen ik bij ons in de tuin iets miste. van alles wat ze uit onze tuin konden jatten waarom nou net dat??? Ik snap er echt niets van. Vannacht hebben ze onze groene container gejat. Nou is het een groot onding maar het is toch vreemd. Waarom jatten ze de container uit de voortuin als er aan de overkant van de straat al 2 maanden een achtergelaten container staat…. Wilden ze een halfvolle? (Onze bovenburen gebruiken hem ook!) Je moet de container eerst achter een hekje vandaan halen. Dan zit het handvat altijd onder de vogelpoep omdat het geval onder de bomen stond. En hij zit geklemd achter de zwarte container. DSus ook die moet je eerst naar voren trekken. Nog meer vogelpoep!

In iedergeval op al die containers staat ARA. En ik wil toch graag een nieuwe container. Dus nummer op gezocht (lang leve internet) van de ARA. Eerste nummer. Bestaat niet meer. Kreun. Tweede nummer via de telefoongids. Ja hoor. Wordt niet opgenomen. Het is dan ook zaterdag vandaag. Nog even op internet speuren. Even de gemeentesite checken. Na lang zoeken vind ik het. Noemen ze die bakbeesten mini-containers. Jeetje. En je kunt ze aanvragen bij de Sita. Ik sta al verwoed de knoppen van mijn telefoon in te vullen als mijn oog valt op het woord vermissing. Bij vermissing aangifte doen bij de politie en met dit biljet kunt u een nieuwe container aanvragen bij de Sita.

Was er laatst niet iets op televisie over het online aangifte doen? Dus de speurtocht gaat verder. Politie midden Gelderland, aangifte doen. Diefstal van een fiets, nee, dat is het niet, Winkeldiefstal door een bekende. Nee, ook niet. En zo werk ik het rijtje af. Indien uw diefstal hier niet bijstaat kunt u bellen met 0900-**** lokaal tarief. Dus ik bellen. En een alleraardigste dame vertelt mij dat ik helaas persoonlijk een biljet van vermissing moet komen invullen. Maar dat hoeft niet persé vandaag. Wel vraagt ze zich af wat mensen in vredesnaam met een smerige en gevulde groene container moeten.

Gelukkig hebben we aardige bovenburen en mogen we nu delen in het gebruik van hun container.

3 gedachten over “Uhhh….”

  1. Fijn dat ze jullie container als favoriet zagen. Misschien staat ie er al weer en had een oudjaars- of carnavalsvereniging juist jouw afval nodig! Of staat ie bij de overburen op het dak! Zijn er onlangs Drenten bij jullie in de buurt komen wonen, die doen dit vaker?
  2. In antwoord op je vraag :"Waarom jatten ze de container uit de voortuin" Waarom zou iemand nou een te koop bord willen jatten??? hihi grinnik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *