telefoontjes

Nu Dé Datum steeds dichterbij komt krijg ik steeds vaker telefoontjes met de vraag:
En? Is het er al?
Ik ben gek op telefoontjes maar ik begin het nu jammer te vinden dat ik iedereen steeds vaker moet teleurstellen. Wie weet pakken ze me daarop terug als ik in de toekomst eens een oppas zoek…..
Verder ben ik weer gezond verklaard door de gynaecoloog. En daar zakt mijn bloeddruk vast ook wel een beetje van. Deze was de afgelopen 2 weken te hoog. Maar gelukkig heb ik daar nu een stuk minder last van. Verder kan ik eigenlijk alleen maar melden dat ik minder achter de pc zit. Strikte rust is er voorgeschreven. Hoewel ik dat gisteravond niet echt heb nageleefd. Wij zijn toen maar even de kroeg in gedoken. Wij krijgen erg aardige bovenburen maar helaas zitten zij ook onder tijdsdruk om hun huis af te maken. Dus toen ik gisteren de hele dag en avond het geluid aan moest horen van een schuurmachine heb ik Tinus mee genomen naar het café. Wat was het daar heerlijk!!!! Gewoon alleen het geluid van beugels die open gemaakt worden en muziek waar je nog net bovenuit komt en veel mensen die praten. En Bassie en Adriaan op tv.
Maar maandag krijgen ze (de bovenburen) de nieuwe vloer en ik hoop dat alle geluiden dan wat gedempt worden.
Verder heeft mijn hele aardige buurman Sander ons zijn PS2 uitgeleend met spelletjes. Die mag ik thuis houden t/m de bevalling. Ik houd mijn benen gekruisd. Playstation is leuk!!!!!!!
Dus mensen, laat dat bellen maar zitten er is nog niets en dat zal nog wel even duren. En je stoort me bij mijn spelletje!!!! Hahahahaha, nee hoor. Zo erg is het nu ook weer niet. Ik blijf nu eenmaal een kletstante dus ik vind al die aandacht wel leuk!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *