Slapen

Tjongejonge, vannacht gaan wij voor de tweede keer in ons nieuwe huis slapen. Echt wel leuk. De eerste keer sliepen we op een luchtbed. Maar vandaag doen we het luxe. Gelijk het hele bed maar meegesjouwd. Dat staat nu dus in de achterkamer. Samen met de pc. Tinus zet het bed in elkaar en ik kijk gelijk of de ADSL-verbinding goed werkt. Hahahaha, hoezo verslaafd!!!
We hebben nu ongeveer 15 kijkers gehad voor ons huis en zijn nu dan ook op zoek naar een koper. Liever 1 koper dan nog eens 15 kijkers.

Zo daar ben ik weer. Ik werd net gebeld door mijn moeder. Niets raars aan, dat doet ze vaker (en ik bel haar ook wel eens) maar het vreemde is dat ze in Frankrijk is en mij mist. Ik kan me gewoon bijna niet voorstellen hoe je aan iemand anders kan denken terwijl je op dit moment heerlijk in Frankrijk zit. Heerlijk weer hebt en buiten voor je caravan
(tent voor ons) geniet van een heerlijk glas wijn met een heerlijke (knoflook-)worst. Owh, ik wil ook op vakantie.
Of gewoon die knoflookworst. Ben ik ook al gelukkig mee.

Ik ben trouwens 10 juli jarig. (was een vraagje van buurman Sander.) Wie langs wil komen is natuurlijk welkom maar ik vier het niet echt. Geen tijd voor. Het is een vrij weekend van Tinus dus we kunnen weer lekker aan de slag met het huis. Wie weet slapen we volgende week wel in de slaapkamer

Kan het trouwens met gemak hier neerzetten dat iedereen langs mag komen. Er is toch niemand die het leest. Behalve de buurman dan. Maar die verwacht ik toch al wel voor een biertje.

Nou ik ga eens kijken wat mijn man nog allemaal aan het uitvoeren is. En als ik niks nuttigs kan doen ga ik lekker bij de hond op bed liggen snurken.

Eén gedachte over “Slapen”

  1. Had dat van die knoflookworst nou even gezegd, dan had ik wat voor je meegenomen. En lekker dat ie was. mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *