Ritme

Gelukkig krijgen we weer wat ritme in ons leven. Casper is eraan gewend dat Anna er ook is en hij is drukker dan ooit. Dus of hij gewend is weet ik eigenlijk niet.

Wij hadden het idee dat Casper nog niet helemaal zichzelf was na de laatste beginnende longontsteking en hoewel er regelmatig tegen ons gezegd werd dat het waarschijnlijk kwam doordat Anna net geboren was en alles anders was zijn wij toch maar even langs de huisarts gegaan. En zijn neusamandelen zijn ontstoken. En hij had een lichte oorontsteking. Dus weer een kuurtje van een week. Arm ventje het zit hem nog niet echt lekker mee.

4 gedachten over “Ritme”

  1. Volgens onze huisarts wachten ze liever tot een kind een jaar of 4 is. Anders is de kans erg groot dat ze weer aangroeien. Hij zou dan ook gelijk buisjes moeten hebben. Mochten z'n amandelen nu nog een keertje ontsteken dan wordt de KNO-arts wel geraadpleegd. Nu maar hopen dat de kuur aanslaat en hij de eerst komende jaren geen ontsteking meer krijgt
  2. Casper doet Daniel na denk ik. Die was ook vier weken ziek geweest voordat zijn zusje zes weken oud was. (Amandelen geknipt, waterpokken en zo maar door) Overigens hebben we bij hem wel de amandelen laten knippen, al voordat hij twee werd. Na Luka's geboorte werd voor de tweede keer geknipt. En ik ben heel blij dat wij niet gewacht hebben tot vier jaar, tegen alle adviezen in. Ook de KNO-artsen zagen er het nut van in nadat het klaar was. Dus niet altijd geloven wat de heren-medici te zeggen hebben. Als je zelf vindt dat het joch er te veel onder lijdt moet je op je strepen staan en een doorverwijzing eisen. Maar dat komt bij jullie vast goed, jullie kennende.
  3. Ik weet nog goed dat Alexandra maar niet wilde gaan staan. Toen we haar na het amandelen knippen op gingen halen (18 maanden) liep ik haar eerst voorbij, want dat meidje stond en die van mij niet. Nu zal dat altijd niet zo snel gaan, maar met mijn dochtertje ging het daarna heel snel. Maar het waren wel haar keelamandelen en Alexandra verteld dat het met Casper om zijn neusamandelen gaat. Ik ben geen expert, kan alleen maar vertellen hoe het mij 32 jaar geleden verging. En inderdaad Klemmie, ze zijn allebei verstandig genoeg. Trouwens lief dat je op mijn site hebt gereageerd. Ik miste je al na de geboorte van Anna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *