Poeh poeh

Terwijl sommigen met dit weer lekker koel op het toilet over sex mijmeren. Uit nieuwsgierigheid heb ik even de Durex-site bezocht, ik wist niet dat ze hun assortiment zo hadden uitgebreid. Grappig…
En anderen in de hitte in Frankrijk hun verjaardag vieren. Gefeliciteerd Klemmie
Weer anderen net als ik ongeveer K.O. zijn door de warmte zal ik even mijn dagindeling doorgeven.
Ik heb net 2 jurken gepast. Ik had ze vorige week aangeschaft op internet. Zou willen dat ik die winkel eerder had ontdekt. Dat scheelt flink in de kosten!!!! Deze vrouw koopt op uit winkels wat uit de collectie gaat. En zo kan ze het goedkoper doorverkopen. Nu heb ik dus voor 30 euro 2 jurken die ik 2 maanden geleden in totaal voor 130 euro had kunnen kopen. Wat ik dus nooit zou hebben gedaan maar anders zou ik nu kunnen kiezen tussen een korte tuinbroek en een korte zwarte broek (Waarvan ik net merkte dat de naad aan de achterkant loslaat!) Of zwarte lange broeken en dat met deze hitte!!!!
Dus nu 2 jurkjes erbij. Heerlijk!!!! De jurk op de foto heb ik voor een bruiloft op 1 september gekocht. Hopenlijk is het dan ook nog mooi weer anders heb ik er alleen een knalrood vest op. Hahaha
Verder heb ik gezocht naar babykamers. Die van Casper had ik laatst te koop gezet want voor de volgende wilde ik wel eens iets anders. Of deze kamer schilderen of verkopen en een andere terugkopen. Nu heeft dus iemand de vraagprijs geboden en ben ik dus op zoek naar iets vervangends. Als ik dat niet vind verkoop ik deze kamer niet. Simpel genoeg!
Maar er zijn veel leuke en betaalbare babykamers. Nu onderzoek ik alleen of alle onderdelen ook los te krijgen zijn. Dat scheelt ook in de aanschaf.

Verder beweren ze van het RDW dat onze auto niet verzekerd is. Laat ik nu net vandaag ook de verzekeringspapieren binnen hebben gekregen. Dus daar wordt ik zo over teruggebeld.
Verder is onze wasmachine officieel overleden. Er moet een nieuwe motor in en dat komt op ongeveer 250,- Dat doen we dus niet. Nu hebben we net vorige week een tweedehands koelkast aangeschaft. Dus internet….. here we come! Op zoek naar een wasmachine. Van max. 100,- euro En de vriezer heb ik net verkocht voor 25,- euro. Nu nog een printer en een oventje en 2 Dynalab boxen verkopen en dan begint ons huis weer ergens op te lijken.

edit: Volgens mij ben ik niet de enige die vandaag binnenzit achter de pc. Weer een bod op de kinderkamer

3 gedachten over “Poeh poeh”

  1. Zo ik ben net weer terug van het toilet.. en heb echt aan andere dingen dan S.E.X. gedachtm echt!!!! Succes met de zoektocht naar al die dingen... dat kotm vast goed. En jou in een jurk... datheb ik zelden meegemaakt volgens mij... of heb ik het nu mis en zet ik hiermee onze relatie onder druk (en dat laatste woord associeer ik maar even niet met mijn schijt-log;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *