Pagina

Na druk bezig te zijn geweest met mijn babypagina toch maar weer besloten het over een andere boeg te gooien. Ach, de baby geeft nog niet het idee er al aan te komen dus heb ik nog tijd zat.
En als dat niet zo is dan vind ik het nog geen probleem om geen babypagina klaar te hebben als de kleine er al wel is. Waarschijnlijk verwaarloos ik mijn pagina dan toch helemaal.
Maar volgens de site van babybrabbel zit ik nu te wachten tot de baby komt.
Eigenlijk dus niet. Dankzij buurman Sanders zijn Tinus en ik verslaafd aan zijn playstation. Silent Hill 2. Wat een geweldig spel!!!!! Dat ga ik dus echt niet alleen spelen. En verder heb ik verzonnen dat de baby ’s nachts aangeeft geboren te worden. Dus als ik de volgende ochtend weer wakker word zonder een krampje, contractie of een wee dan weet ik al dat het die dag niet zal gebeuren. (Mocht het wel zo zijn dan is het gewoon een leuke verassing!) En aangezien ik, volgens Tinus, een extreem goede slaper ben, zou het hem niets verbazen als ik ’s ochtends wakker word met een baby in bed.

Verder heb ik nog ander heerlijk nieuws: De bovenburen gaan zaterdag verhuizen. Dit betekent dat het schuren bijna is afgelopen. De afgelopen 3 weken ben ik een aantal keer ons huis uit gevlucht voor het geluid van hun schuurmachine. Maar heel lief, gisteren kwam de buurvrouw (Esther) vragen hoe het ging en melden dat de herrie bijna voorbij was. Dus ik kon vrolijk laten weten dat ik hun binnenkort terug zou pakken voor alle herrie. Of niet ik natuurlijk, maar de baby. Maar tot nu toe hebben we het heel erg getroffen met onze bovenburen.

Vandaag mag ik aan het eind van de ochtend mag ik weer naar de verloskundige. Weer even lekker hartje luisteren!!!! Met mijn bloeddruk zal het ondertussen allemaal wel mee vallen want ik heb ’s ochtends ook geen worstevingers meer als ik wakker word. Nu maar hopen dat Martijn kan. Dat vind ik wel zo gezellig. De laatste paar keer hadden we steeds +/- een uur wachttijd. En erheen lopen (voortbewegen) vind ik geen ramp. Eigenlijk wel lekker. Het is heerlijk weer buiten. Maar nu ga ik eerst ontbijten. En Bas een dikke knuffel geven. Dat schatje ligt al een uur te grumpen bovenaan de trap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *