Overleeft


We hebben het weer overleeft. Op de een of andere manier lukt het ons elk jaar weer om kerst zo vol te stoppen met dingen dat er geen tijd meer is om even ontspannen adem te halen. Dus hebben we het dit jaar een beetje anders aangepakt. Kerstavond naar mijn moeder geweest en hier blijven slapen. Eerste kerstdag opgestaan, opgefrist, gegeten Tinus en Casper aangekleed en door naar mijn vader. Hier bijna 2 uurtjes gebleven en toen door naar de ouders van Tinus.
Het bleek dat dit al een paar weken in de planning zat maar ik luister niet altijd goed. Ik had gehoord En dan gaan we nog naar je ouders, da’s wel gezellig want Joost is er ook. Maar in werkelijkheid werd er gezegd: En dan gaan we nog naar m’n ouders, da’s wel gezellig want Joost is er ook. Handig dat we allebei een broer hebben met de naam Joost. (Daar komt de tweede naam van Casper ook vandaan) Dus nog door naar de ouders van Martijn en eindelijk ’s avonds laat lekker met ons tweetjes op de bank. Casper scharrelde lekker rond. En Cleo heeft een nieuw favoriet plekje. (zie foto)

8 gedachten over “Overleeft”

  1. Ik begreep het eerst niet "kerstavond naar mijn moeder en hier geslapen". Je bedoelt waarschijnlijk "daar" geslapen, maar ja, jullie gingen natuurlijk ook niet al te vroeg naar bed.
  2. Goed te lezen dat jullie je wel vermaakt hebben. Het zou zonde zijn als je zou balen van de invulling deze dagen. Wij hebben ons ook prima vermaakt en op de zaak is het rustig dus daar ga ik alleen 's ochtends evennaar toe. Verder zijn we druk bezig om keukenboeren te bezoeken... we proberen in te schatten wat de extra kosten van de nieuwe woning zullen gaan worden... S.H.O.C.K.I.N.G. kan ik je melden. Maar ja, we houden moed ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *