Ongeduld

Vorige week vrijdag ben ik voor de eerste controle bij de verloskundige geweest en daar hebben ze wat buisjes bloed afgenomen. Nu kreeg Tinus vandaag een telefoontje (ik was niet thuis) dat er antistoffen in mijn bloed zijn aangetroffen en ze willen graag nog wat bloed afnemen om erachter te komen welke soort het is.
Ik heb dus geen idee waar ze het over hebben. En Tinus was nogal overdonderd dus die heeft verder ook niets gevraagd. Ik kan morgen tussen half 9 en half 1 een afspraak maken voor een nieuwe bloedafname.
Dus wat doe ik ondertussen ik kijk op internet wat antistoffen in je bloed te betekenen kunnen hebben in je zwangerschap.
Natuurlijk kom je foute berichten en positieve berichten tegen maar toch blijven de slechte dingen in mijn hoofd hangen. Het zou toch fijn zijn als ik vandaag al de test had kunnen doen en morgen de uitslag kreeg. En als internet gewoon een weekje plat lag. šŸ˜‰

Edit: Vandaag gebeld voor een afspraak. Ik moet om 12.00 uur langskomen. ondertussen iets meer erover gelezen. Het hoeft helemaal niets te betekenen, maar het kan ook zijn dat mijn lichaam het bloed en de placenta van de kleine afbreekt. En alles mogelijkheden er tussenin. Dat ligt er weer aan hoe sterk de antistoffen aanwezig zijn. Dus om 12 uur weer bloed prikken. En dan wachten op de uitslag. Dus deze week ben ik even niet te genieten denk ik…

2 gedachten over “Ongeduld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *