Oliebollen

Een fantastisch en gezond, voorspoedig nieuw jaar toegewenst.

Ik heb vorig jaar om precies te zijn 1 oliebol gegeten. En dat vond ik meer dan genoeg. Ligt het aan mij of zijn ze minder lekker dan vroeger? En de appelbeignets. Waar is het gat in het midden gebleven? En nog erger waar is de appel gebleven. Wij hebben voor €1,15 een flinke lading vet deeg met een miniscuul schijfje appel gekocht. En nu mag het fruit op het moment dan prijzig zijn…. Dit vind ik overdreven. Misschien maak ik ze eind van het jaar wel zelf. Bakplaatje op het balkon. Wok vullen met vet en bakken maar. Ik verheug me er nu al op. Tegen die tijd niet meer hoor. Veel te makkelijk om ze te kopen.
Er is trouwens ook een kerstkindje geboren. Een collega van mij was 25 december uitgerekend en keurig op tijd is Marijn toen ook gekomen.
Met Casper gaat alles lekker. Alleen we proberen op dit moment een ander ritme in ons leven te brengen en daar heeft meneer wat meer moeite mee. Dus nu brengen we regelmatig een huilende baby naar bed. Maar verder is hij nog altijd de liefste en de mooiste baby van de heeeeeeeeele wereld! Binnenkort ga ik eens aan zijn pagina werken. www.casper-vanast.nl
Daar staat nog steeds hetzelfde plaatje op. Maar Tinus wil daar graag een bijdrage aan gaan leveren. Heerlijk zoals hij met zijn zoon bezig kan zijn. Daar kan ik erg van genieten.
En zo is er trouwens alweer een nieuw jaar begonnen. 1 januari 2005 is alweer voorbij. Vorig jaar werd ik rond deze tijd net een beetje wakker. Dit jaar was ik al vanaf 10 uur op.
Nou ik ga naar boven. Daar zit Tinus met een glaasje wijn op mij te wachten. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *