Ochtendje Lex

6.42 de wekker gaat (die trouwens 20 minuten voorloopt)
8.15 de wekker wordt voor de laatste keer uitgedrukt
8.15 Bas wordt uitgelaten (dit is normale tijd)
8.35 Ik spring op de fiets en sjees naar mijn werk, ondertussen idiote andere weggebruikers ontwijkend. Want aan mij ligt het niet. Ik heb ondanks de regen en het schemerige licht een uitstekend zicht op de weg. Zelfs die grijze auto zonder licht zie ik nog net op tijd (GOEIEMORGEN dat was close!!!)
8.49 4 minuten te laat maar ik ben er!!! Snel fiets op slot zetten en naar mijn werkplek rennen. Mmmh, het licht is nog uit en deur 1 zit op slot. Op de goede gok kies ik dan voor de middelste deur. Nummer 2 gaat gelukkig open. Onder de klanken die mijn oor in suizen via mijn mp3-speler storm ik het kantoor binnen. (Toepasselijk “Opzij, opzij, opzij” van Herman van Veen)
8.50 wat het gebrek aan licht al deed vermoeden ben ik de eerste van de 4 die vandaag aanwezig zouden horen te zijn.
8.55 eerste koppie thee van de dag wordt gehaald
9.00 de telefoon gaat. Dat kan hier maar 1 ding betekenen Er komt iemand niet of later.
9.01 C. komt door mijn gerebbel heen en verteld dat de trein geen machinist heeft. Ze komt wat later. Doordat ze een Duits accent heeft versta ik niet: “Ik zit nog in de trein”Maar versta “Ik zit nog in Turkije”
9.08 mijn eerste kopje thee is op en ik ben begonnen met dit blogje
9.09 weer gaat de telefoon. Wie o wie zal dat nu zijn? GJ belt dat hij later is maar al wel onderweg en dat hij een smsje heeft ontvangen van collega G. Dat die niet komt.
9.14 ik post deze blog en haal nog een kopje thee. En de sleutel van dit kantoor!

2 gedachten over “Ochtendje Lex”

  1. Rustig dagje dus... ik verzoop deze week op mijn werk bijna... GVD, het lijkt D.A.T.A.H.O.U.S.E. wel ;-( Blj dat jij er destijds was... nu blij dat we beide loggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *