Nonsens

Laatst had ik een heel stuk geschreven. Helaas niet tussendoor opgeslagen dus toen ik hem wilde uploaden liep explorer vast en werkte het niet meer. Een half uur nonsens kwijt. Dus vandaag ben ik wat voorzichtiger. Ik gebruik nu mozilla.
Ik heb mijn verjaardag heerlijk gevierd in de kroeg. En ik weet niet waar de buurman mijn verjaardag gevierd heeft maar ik heb het toch iets rustiger aan gedaan. Heel veel heerlijke cadeau’s gekregen. Lekker veel spul voor in bad. Iemand die verstand heeft van whirlpools mag zich trouwens melden. Die van ons doet het niet meer. Eerst kwam er nog wel gebrom als je de knop indrukte maar ook dat werkt niet meer. Niet dat je er ook maar iets aan had dat je bad bromt… Ik heb toch liever dat hij bubbelt. Maar helaas. En boeken, spelletjes, luchtjes, sloffen en een fantastisch bikini topje. Ik zal er even een foto van opzetten. Tenminste bij de foto’s dan.
Misschien ga ik de pagina weer eens helemaal omgooien. Ik ben er nu alweer op uitgekeken. Frank heeft een mooie site. Lekker strak. Maar daar komt ook wat talent bij kijken. Nu heb ik veel talent, maar helaas niet voor het bouwen van mooie webpagina’s. En dat is wel weer heel erg jammer. Ik heb meer talent in massages. Maar ja, da’s geen succes op internet.
Ik ben vandaag trouwens alweer 26 weken en 1 dag zwanger.


SRC=”http://www.babybrabbel.nl/dynban/9maandenbanner.php?u=1098655200&m=3&r=255&g=152&b=174&t=1″
ALT=”9 maanden banner” BORDER=”0″>

Als het goed is gaat deze balk elke dag een stukje verder. Nou ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *