Moord

Binnenkort is het weer tijd voor een feestje. Tinus en ik vieren de laatste jaren onze verjaardag samen. Maar nu zitten we volop in een verbouwing en om nu 20 mensen op ons pas gebouwde vergrote balkon te laten feesten. Niet het juiste idee. Met 6 man is het daar vol. Dus dit jaar wil ik eens iets unieks doen.
Een picknick in het park? Nee, dat hebben we vorig jaar al gehad.
Een lekker diner met de hele club? Nee, dat wilde ik in het najaar voorstellen.
Verjaardag in ons favoriete café? Bandje erbij? Ach ja, dat was ook erg leuk een aantal jaar geleden.

Dus ik liet er nog eens een weekje of 2 à 3 overheen gaan. Af en toe nog eens denkend aan wat leuk is om te doen met meerdere mensen. En nu zit het idee in mijn hoofd voor een moordspel of een moorddiner. Sinds een paar dagen speur ik dus internet af naar de mogelijkheden. Ondervraag collega’s en vrienden: Hebben jullie dat ooit gedaan? En telkens krijg ik dezelfde reactie; nee, nog nooit maar het lijkt mij wel ontzettend leuk. En er is ook niemand, die iemand kent die het ooit heeft gedaan.
In villa in het park bij ons in de buurt organiseerden ze wel eens een moord diner. Dus ik contact gezocht. En nagevraagd wat het ongeveer voor 40 personen zou kosten. Zo dat is dus €3000,–
Oei….. Maar het was ook mogelijk om zelf een (. amateur)theatergezelschap in te huren. Dit zou al erg in de kosten schelen. Dus daar begin ik vanavond mee. Mocht er dus iemand een tip hebben voor een moordspel/moorddiner of een theatergezelschap in de buurt van Arnhem, ik houd me aanbevolen!!!!

Eén gedachte over “Moord”

  1. Kijk eens op www.detectivedinner.nl, naast veel restaurants waar je terecht kunt (helaas nog niet in Arnhem) is het ook mogelijk om het spel op een eigen locatie te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *