Maarrrrrr….

Het hele vorige klaagverhaal heeft lekker opgelucht. Vandaag zit ik weer gezellig naast collega A. en heb besloten mij niet te laten verleiden tot oeverloze discussies. Het is tenslotte bijna weekend.

Dit weekend ga ik dan ook niet aan collega A. denken. Wel aan hele andere dingen. Binnenkort wil ik eens lekker een afspraak maken om bij Inlein een filmpje te pakken. Casper gezellig mee. En ik wil ook B.A.R.T. gaan uithoren over een mogelijk huisje (Ben niet nieuwsgierig) Oma Neeltje komt haar kleindkind weer even bewonderen. Ik heb nog veel achterstallige meeltjes. Zondag is er iemand jarig en ik moet nog even checken of ze iets aan haar verjaardag doet. Mijn webpage heeft nodig een verfrissing nodig. En mijn kledingkast, tjsa, daar kan de zomerkleding nu wel uit.
De reservering in het restaurant voor donderdag moet ik nog in orde maken en ik wil mijn lieverd verleiden tot het inbouwen van de oven. Dan moeten we bij de ikea “even” een keukenkastje halen. Want dan kan ik volgende week weer zelf kruidnootjes maken (uuuuren werk maar wel leuk!) Ik moet nog op zoek naar een andere fiets want deze valt uit elkaar en ik wil dan ook nog eens mijn boekhouding voor eens goed bijwerken.

Maar voor het eerst sinds een paar weken zie ik het zonnetje weer helder schijnen. Even de drukte uit mijn kop en weer de kans om lijstjes te maken. Radiootje aan op het werk en collega A. die op dit tijdstip een lijst aan het opnoemen is hoelang de verschillende wijnen (en hun kenmerken) te bewaren zijn…

Oké, ik zoek een oppas ik wil vanavond de kroeg in!!!

2 gedachten over “Maarrrrrr….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *