Lappenmand


Tijdje rustig geweest hier, want ik was een weekje aan het relaxen. Lekker op de bank met een bakje thee met honing. Lekker op de bank liggen lezen. Hond erbij, kat erbij. Goed aan het ‘ontslakken’ want eten was even niet nodig. 6 pakjes zakdoeken per dag versleten en een geheugen als een zeef. Mijn hoofd vol watten en een pijnlijke keel en oor. Ben nu dus nog een beetje doof en als ik blaf (hoest) dan moet ik mijn oor dichtdrukken. Maar voor Tinus is het heerlijk rustig in huis. Ik krijg hoestbuien als ik teveel praat. Teveel staat gelijk aan langer dan 3 minuten achter elkaar. En hierdoor heb ik ook nog eens een borrel en een etentje van mijn werk gemist vanavond.
Ondertussen eet ik al weer en heb ik alweer een dagje af en toe achter de pc doorgebracht. En tot mijn blijdschap vond ik daar mailtjes als ‘waar ben je? Ben je ziek?’ Toch fijn als mensen aan je denken…..

7 gedachten over “Lappenmand”

  1. Zat me al af te vragen waarom we niks meer hoorde over een afspraak,.....denk dat we die maar moeten maken voor in het nieuwe jaar.... dat steeds dichtebij komt
  2. @Marjolein volgend jaar. Goed plan. Dat doen we. En dit jaar met oud en nieuw is er een goede kans dat wij in de kroeg zitten!!! @(oma)Neeltje. 4 kilo. Jammer dat ze er binnenkort weer aan zitten @B.A.R.T. Jazeker, Tînus is weer de pineut. Ik kwebbel er weer vrolijk op los en sinds vandaag ben ik ook weer aanwezig op mijn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *