Klein, kleiner, kleinst

Dat de wereld klein is wist ik al wat langer. Het schijnt dat je altijd maximaal 7 handen verwijderd bent van iemand die je kent. (Of negen en het was een beroemd iemand) Zoiets was het verhaal inderdaad. Nu ben ik de laatste tijd druk aan het zoeken naar een hobby (thuisontspanning zonder gebruikmaking van de televisie) Maar omdat alles wat mij leuk lijkt ook gelijk veel centjes kost ben ik op zoek naar goedkope alternatieven. Dan kom je al snel uit bij marktplaats. En aangezien de mensen ook nog eens snel reageerden kan ik deze week 2 pakketjes ophalen. Een boekje was erg grappig. Dit bleek van een leidster van de opvang van Casper te zijn. Dat wordt dus in zijn postvakje achter gelaten. Maar het andere pakketje kan ik dus ophalen bij …… (De spanning stijgt!) de bovenbuurvrouw van mijn buren. En dat is heel vreemd. Al al die honderden advertenties kies je er eentje en die woont naast je. Het scheelt in ieder geval flink in de benzine of verzendkosten.

3 gedachten over “Klein, kleiner, kleinst”

  1. weet je wel (nee natuurlijk) dat de titel van dit logje onder de copyright valt? het is namelijk de tekst die mijn ouders boven aan mijn geboortekaartje hebben gezet. Als jongste van 6. HAHA.
  2. Wow, jongste van 6!!!! Het is inderdaad wel leuk om op een geboortekaartje te zetten met jou achternaam! Het spijt mij natuurlijk vreselijk. Heb je een goed alternatief?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *