Kettingvriendschap

Vandaag had ik er weer eentje, een kettingmail van een vriend(in). Als ik de mail niet binnen een uur aan minstens 2 vrienden door zou sturen treft mij veel ongeluk. Heel veel rampspoed en ellende. Maar als ik hem doorstuur aan minstens 2 echte vrienden dan komt er minstens een jaar voorspoed mijn kant op. Het mailtje staat bol van alle mailadressen. Allemaal mail adressen waar ik berichtjes naar toe kan gaan sturen. Of virussen. Of gewoon simpel spam.
Ik gooi al jaren dit soort mailtjes weg. En rampspoed heeft mij inderdaad getroffen, ik ben getrouwd met een fantastische vent. Maar hij is geen miljonair. We hebben een erg leuk eigen huisje, maar daar moet nog veel aan verbouwd worden. We hebben een heerlijk kindje maar daar hebben we 4 jaar op zitten wachten. Misschien als we andere dingen hadden gedaan dan wachten …. 😉 Maar één verzoekje stuur mij nooit meer kettingmail maar voortaan mailtjes met dingen als: Zodra je dit leest word je gelukkig. Bel vandaag nog iemand om die persoon ook te laten glimlachen. Of als je dit bericht leest maak je kans om de loterij te winnen als je een lot hebt gekocht. Daar hou ik nou van.
Maar nu moet ik de afzender 8 mailtjes toe sturen. Er stond tenslotte niet in dat het naar verschillende personen toe moest

Eén gedachte over “Kettingvriendschap”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *