Kater/sleuteloverdracht

Hé, wat valt mij op. Vorig jaar had ik een kater.
Oftewel ik ben nu een jaar aan het bloggen. En hoewel ik niet het idee had dat ik een trouwe blogger zou zijn heb ik toch behoorlijk mijn best gedaan. Eigenlijk moet ik alles nog eens op schrijf en spelfouten checken. Gewoon voor later. Als ik tegen Casper zeg kijk eens jongen, zo begon het allemaal met jou. En dan geef ik hem een totaal ouderwetse laptop waar hij dan niets meer mee kan maar waar wel 20 jaar hersenspinselen van zijn moeder opstaan. Of hij er behoefte aan heeft dat hij kan lezen over kleine krampjes, etc. die ik ooit had toen ik net zwanger was van hem? Dus waarschijnlijk kwamen ze meer door de zenuwen.
Maar ja, een kater een jaar geleden. Als ik toen wist wat ik nu weet had ik nu een jaar geleden geen kater gehad. Maar nog steeds een lekker etentje bij Wilco en Sulaika.

Wij hebben trouwens gisteren de sleuteloverdracht gehad van ons oude huis. Jaja, het is eindelijk verkocht. 15 februari is het echt niet meer van ons maar de nieuwe eigenaar wilde heel graag uit zijn tijdelijke woning (Een caravan en dat met de temperaturen onder 0, brrrr)
Dus wij wilden de sleutel wel een weekje eerder overdragen. Martijn heeft het gisteravond allemaal geregeld. Ik vond het best wel moeilijk, de tuin en het huis zal ik vreselijk missen. We hebben er erg veel lol gehad. Ja, ik wordt er bijna sentimenteel van.
Maar nu is er een nieuwe eigenaar en zullen we er nooit meer komen. Tot Martijn gisteravond thuiskomt. Met een sleutel….. “Eh, ben je die vergeten in te leveren?” Nou de nieuwe eigenaar vond het wel fijn om een sleutel in de buurt te hebben mocht hij de zijne eens een keertje vergeten.
En weet je. Ook al is het ons huis niet meer en zullen wij de sleutel nooit gebruiken. Het is gewoon een lekker gevoel dat je een sleutel hebt van zo’n leuk huis. Dat je kunt dagdromen van de wilde feesten die je zomers in zijn tuin gaat geven omdat hij weg is voor zijn werk. Ja, ik vind het wel wat een sleutel hebben van het huis van een ander.
Nu alleen nog een goed label systeem.
Wij hebben sleutels van de huizen van vrienden. En vroeger hoorde het Beugeldopje bij Erwin en Lize, toen het beugeldopje kapot ging werd het de kerstman met uitpuilende ogen. En nu ben ik de kluts kwijt. Zijn zij nu het oranje elastiekenbeest, de stier met uitpuilende ogen of de beugelnekhanger. Of was dat nou weer een sleutel van onszelf. Wie heeft er eigenlijk allemaal een sleutel van ons huis???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *