Ik loop achter

Ik loop echt vreselijk achter.
Met mijn werk, met mijn gezin, met mijn sportplannen, met mijn website, met foto’s inplakken, het huishouden, vakantieplannen, contact houden met vrienden, uit eten gaan omdat we iets te vieren hebben en mijn log.

Waarschijnlijk moet ik mijn leven gaan opdelen in maanden, die maanden in weken en die weer in dagen. Dus niet meer leven van dag tot dag zoals ik altijd gewend was. Ach, een beetje structuur na 32 jaar is natuurlijk geen overbodige luxe. Je wordt tenslotte vergeetachtiger en niet alles kan meer omdat je er spontaan zin in hebt.

Maar ik ga binnenkort een organizer aanschaffen of een A3 beplakken met de dagen van de week. Daarop komt een rooster te staan. Van de afwas tot het bellen van een vriend(in) en wanneer ik rekeningen moet overmaken en als ik dat ritme te pakken heb kan het niet anders dan beter gaan. (Lees structureler) Dat moet dan toch tenminste voor 2 weken effect hebben. Ach, 1 ding heb ik al voor elkaar, ik schrijf hier al regelmatiger. Alleen zal dat binnenkort niet meer tijdens mijn werk kunnen….

2 gedachten over “Ik loop achter”

  1. Je hebt wel twee A3-tjes nodig als ik dat zo lees... En ach, vrienden opzoeken en uiteten dat ga je volgende week vrijdag al doen... ;-) Hoe laat komen jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *