Het begint er op te lijken

Ik had niet verwacht dat Tinus voor de bevalling nog zou zeggen. Van mij mag het komen. En met het wordt in dit geval de baby bedoeld. EN dat is wel iets anders dan een nieuwe tv waar plaats gemaakt voor moet worden. Een baby betekent een stofarm (liefst vrij maar dan had ons huis geen 100 jaar oud moeten zijn) goed ingedeeld, opgeruimd huis.Dat goed ingedeeld was er vlak nadat wij de sleutel hadden al. Stofarm begint er steeds meer op te lijken. En opgeruimd is zo goed als gelukt. Alles behalve de woonkamer en mijn computerhoek. De woonkamer nog niet omdat daar eigenlijk niets aan is gedaan. En mijn computerhoek omdat ik daar teveel bezig ben en nooit wat opruim of weggooi. Het is echt waar een zooitje. Deze plek waar ik nu zit te tikken herbergt op het oppervlak zelfs een slipper, lege snoeppapiertjes, kaarten, notitiebriefjes die niet eens hierheen hoefden te verhuizen en ga zo maar door. Waarvan die sleutel is heb ik ook geen idee.

Maar het huis begint ergens op te lijken. En als de klusjesman dat zelf al zegt. Dan roep ik bijna vol enthousiasme dat ons huis af is. Wat eigenlijk betekent dat ik niet meer zie wat er nog gedaan moet worden omdat ik het acceptabel vind. Maar als je nu het verschil ziet tussen hoe het was en hoe het geworden is. Dan moet je toch je petje afnemen voor die man van mij. Ik ben in ieder geval reuze trots dat mijn man zo vreselijk handig is in huis. Ik zal eens kijken of ik wat voor en na foto’s op de site kan zetten. De babykleertjes heb ik alweer in de kast gehangen. Mijn koffer voor het ziekenhuis staat half gepakt. En behalve afwachten tot Tinus terug komt van de doop van Claus Casimir (Ja, hij was uitgenodigd) (Oké, alleen om het geluid te doen) kan ik eigenlijk alleen nog maar mijn bureau opruimen. Of achter Bas aan gaan waggelen. Oh ja ik moet nog wat mensen bellen of meelen. 3 grote boodschappentassen met cd’s uitzoeken. 4 verjaardagscadeautjes bedenken en rekeningen overmaken. De was in het andere huis in de droger gooien. Een extra was draaien, gordijnen strijken, de afwas doen. Foto’s uitzoeken voor Trouwen in Sonsbeek. (volgend jaar hangt er een trouwfoto van ons in bezoekerscentrum de watermolen) 2 felicitatiekaartjes schrijven voor meiden van het forum die de baby al hebben gekregen. En alle geboorte- en trouwkaartjes die ik heb ontvangen de afgelopen jaren in een plakboek stoppen. Ook nog op bezoek bij de oude buren en bedenken hoe ik het volgende week allemaal ga regelen want ook dan is het alweer vol gepland. En niet vergeten nog wat foto’s van mijn buik te maken. Die staat nu echt strak. Het bed is op gehoogd en de tv staat nog op dezelfde hoogte. Alleen Tinus kan nu niet meer over mijn buik heen kijken.
En nog wat foto’s maken voor de bruiloft die we 4 november hebben. Ook even de ceremoniemeester bellen dat we misschien niet komen. Oh en van alle envelopjes die ik al geschreven had moet ik er 3 herschrijven. Waarom verhuizen mensen toch steeds??????
Nou ik ga maar eens beginnen. Anders schiet mijn verplichte middagdutje er nog bij in. Welke ik trouwens steeds meer op prijs stel. Heb hem afgelopen week al 3 keer kunnen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *