Goddelijke huisvrouw II

Oké, tussen mij en het boek werd het niets omdat uiteindelijk bleek dat de verkoper mij niet moest hebben maar een andere bieder. Maar ondertussen hebben wij weer de nodige vooruitgang geboekt bij ons in huis.

Nadat wij de spullen ruim een jaar geleden in huis kregen zijn ze eindelijk geplaatst want het huis moet tenslotte babyklaar! Kastjes, de oven en het gasfornuis. (De afwerking gebeurt ergens halverwege volgend jaar.) Maar zodra ik een oven zie krijg ik zin in koekjes. Dus gisteren eens gekeken wat ik nog in huis had. Bloem en 200 gram suiker…..Dat schiet niet echt op als je de lekkerste baksels in je hoofd haalt. Nu zijn wij met de boodschappen over ons budget van deze maand aan het heengaan dus even wat basterdsuiker etc. kopen dat mag niet van mezelf. En na even zoeken op internet vind je ook wel wat lekkers. Zandkoekjes! Snel en makkelijk net wat ik nodig heb om deze ochtend te perfectioneren.

Dus een kleine twintig minuutjes later zag de inhoud van mijn oven er zo uit:

De vormen klopten niet en ik wist nog niet op welke grote ze het lekkerst zouden zijn. Maar dat zou ik snel genoeg kunnen proeven. En een eerste baksel in mijn oven is zowaar gelukt. De kleine koekjes smaken net zo lekker als de grote. Nu wordt ik nog dikker dan ik al werd. Nog maar een genieten dat het bijna niemand opvalt dat het niet alleen zwangerschapsvet is.

Trouwens iemand zin in koekjes???

3 gedachten over “Goddelijke huisvrouw II”

  1. @Klemmie, En ze zijn ook nog eens allemaal opgegaan. Errug lekker! Binnenkort waag ik me eens aan de muffins. Misschien als ze lukken vind je er een aantal terug in een schoenendoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *