Gezellig

Vanavond gaan we gezellig met de hele familie bij B.A.R.T. en Dushi eten. We hebben er zin in.
Ik heb nu 3 berichtjes gekregen hoe laat we precies komen. Volgens mij heb ik ze ook allemaal beantwoord maar voor de zekerheid. 18.45 staan wij ongeveer bij jullie voor de deur.
Maar Tinus werd net weggebeld. Ja, ongelooflijk maar waar het werk trekt weer wat aan. Lang leve Talpa?! Dus ik hoor het in de loop van de dag of we het ook gaan redden.
En hoe ziet mijn dag er verder zo’n beetje uit. Kan ik mijn vrije tijd wel vullen? Nou Casper viel net op zo’n achterlijke manier op zijn rug en hoofd dat er een tand door de lip heen ging. Gelukkig is hij makkelijk te troosten. En nu drink hij voor het eerst zelf uit zijn fles. Mijn laptop heeft af en toe wat kuren. Even kijken waar dat aan ligt. Bas moet nog uit maar valt op dit moment vooral Casper lastig die nog niet knoeivrij kan drinken. Maar wel flink van zich af kan meppen. Denk er ook net aan dat we zijn vergeten te bellen naar Jaaaaaaap. Die was gisteren jarig. Verder moet ik de scorelijsten van de HPG nog even verder uitwerken en printen. Mijn bril is net ook verbogen. Dus moet zo mijn lensjes nog even indoen. Dan nog even de laatste boodschappen doen. Verder is het dan ook nog even nodig dat er wat rekeningen worden betaald. Zucht, misschien had ik moeten kiezen voor een baan van 16 uur….

2 gedachten over “Gezellig”

 1. Ik, als oma, vind het natuurlijk vreselijk zielig van Casper z’n lip, ben trots op hem omdat hij Bas van zich af kan meppen, en dat op zich is al een kunst. Dat jij tijd te kort aan het komen bent is oud nieuws, je neemt je hele leven al teveel op je vork. Maar daar blijf je altijd goedgemutst onder, dus meissie ga zo door. Liefs

 2. my mama said
  that your life is a gift
  and my mama said
  there’s much weight you will lift
  and my mama said
  leave those bad boys alone
  and my mama said
  be home before the dawn
  and my mama said
  you can be rich or poor
  but my mama said
  you can be big or small

  but i’m always on the run

  my mama said
  that it’s good to be truthful
  but my mama said
  don’t take more than a mouthful
  and my mama said
  that it’s good to be natural
  and my mama said
  that it’s good to be factual

  but i’m always on the run

  my mama said
  baby don’t ride that crazy horse
  and my mama said
  you must push with much force
  and my mama said
  go get all that your after
  and my mama said
  that love’s all that matters

  but i’m always on the run

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *