Geirriteerd hoofd


Afgelopen woensdag had ik een zwaar geirriteerd hoofd. Zo erg zelfs dat ik met een knallende koppijn richting huis ben gelopen. En dus een middagje vrij heb genomen. Al snel verdween de koppijn en bleef er alleen een lichte ergenis achter.

De oorzaak hiervan is simpel er zijn er 3 redenen.
1. De avond ervoor heb ik een flesje wijn en een paar portjes gedronken op mijn 6-jarig huwelijksbestaan
2. Het is laat geworden
3. Ik heb een geestelijk erg jonge collega van 20 (laat ik hem collega A. noemen)

En vooral die laatste is HET probleem, (Samen met mijn lichtgeraakte humeur, laat ik eerlijk zijn) Deze baan heb ik vooral aangenomen omdat de helpdesk nog opgezet moet worden. We bouwen dus aan het systeem zoals het moet worden. De totale onduidelijkheid uit de weg ruimen en er een georganiseerd strak systeem voor in de plaats laten komen leek mij geweldig. Ik ben dol op structuur. Collega A. ook. Hij wil graag met een echt helpdesksysteem werken zodat hij tickets kan uitdelen (we werken hier met een database met referentienummers, dat is hetzelfde maar heeft een andere naam) Hij wil een headset. (Ik ga hier niet 32 uur in de week met zo’n geval op mijn kop zitten omdat wij gemiddeld 0,5 telefoontje krijgen in de week.

Wij gebruiken nu dus een database in aanbouw. En daar weigert hij mee te werken. “Ik blijf bezig al die handelingen te doen. Dan moet ik de e-mail met 1 druk op de knop overhalen, in een helpdesksysteem gaat dat automatisch” Dat is dan zijn commentaar.

Het systeem is nu zo dat er een mail binnenkomt, je haalt het over naar de database dan gaat automatisch een melding uit naar de klachtmelder incl. een nummertje. Simpel! Het systeem kan naar onze wensen bijgespijkerd worden. Wat willen wij nog meer?

En ik moet bekennen dat als je 3 uur lang een poging doet te achterhalen wat collega A. zijn werkelijke bezwaar is er echt helemaal niets uitkomt. En dat gaat van hoe het toetsenbord tikt tot het doorgeven van veranderingen in het systeem waarvoor we zijn aangenomen. Ik ben altijd erg makkelijk beinvloedbaar met ideeen van anderen maar dit is de eerste keer dat ik na 3 weken het nog steeds bij mijn eigen standpunt hou. Maar na zo’n ochtend denk ik nog maar aan 1 ding terwijl ik pogingen doe de koppijn weg te masseren. Hoe kom ik hier weg………
En dat terwijl mijn proeftijd vandaag verlopen is. Hoera!!!! Nu nog 11 maanden zien door te komen

Eén gedachte over “Geirriteerd hoofd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *