(Geen) pechdag

Zo duf als een konijn stap ik vanochtend uit bed. (Hoewel tegenwoordig is het meer rollen)
Naar mijn werk gefietst. Een paar minuten te laat en de manager zat in kort overleg met de systeembeheerder maar ik kreeg er geen opmerking over. Waarschijnlijk omdat ik ook wel eens wat langer blijf zitten.
Even later komt er een tweede collega binnen en daar wordt wel op gemoppert. Ik ga koffie halen (voor mezelf water en een glas) en bij binnenkomst zie ik een vieze vlek bij mijn bureaustoel op de grond. Getverderrie, ik heb in de poep gestaan. Maar gelukkig is de vlek beperkt gebleven tot bij mijn stoel. In de gang of bij het bureau van mijn collega niets te zien. Wonderbaarlijk aangezien ik 6 hoog werk en ook nog eens achterin het pand zit. Ik loop naar het toilet. Maak daar mijn schoen schoon. Als ik terug kom zijn mijn collega’s aan het roken dus ik kan rustig zitten puffen en hijgen op de grond om de vlek te verwijderen.  Vervolgens vind ik dat ik wel een slokje water heb verdiend. Pak het glas en zie dat er een barst in zit. Gelukkig nog niets ingeschonken want bij uittesten blijkt dat het glas lek is. Dat had dus een lekker zooitje gegeven.

Verder was het vanochtend net droog toen ik op de fiets stapte. En nu maar hopen dat mijn net niet pechdag blijft. Dan is vanavond op tijd het huis opgeruimd en lig ik om half 10 in bed en ben morgen uitgerust. Want ik heb problemen met het openhouden van mijn ogen. Maar dat is hier ook nog niet opgevallen. Of ik zie er altijd niet zo uitgeslapen uit….

3 gedachten over “(Geen) pechdag”

  1. Thanx dat we gewoon kunnen reageren... ;-) En uitgeslapen of niet het gaat erom hoe je functioneert... en als iedereen elke keer van de afdeling is en jij staat glazen te checken, vloer schoon te maken denk ik dat je drukker bent geweest dan die rokers ;-)
  2. Helemaal eens B.A.R.T.! Die afschuwelijk rokers staan minstens een half uur per dag buiten en ruimen ook meestal hun eigen rotzooi niet op. Ruiken die poep niet eens, omdat hun reukvermogen is vernietigd. Dat glas is te snel leeg om te kunnen lekken, omdat ze een immer droge keel hebben en bovendien komen ze iedere dag te laat omdat ze altijd vertrekken na het volgende sigaretje. Zo. En nu een sigaret.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *