Geboortekaartjes

Vandaag weer even gebeld met de drukkerij. “Kunnen wij binnenkort de voorbeeldboeken halen?” Gelukkig voor mij had ze nog 1 setje staan. Het plaatje hiernaast geeft aan hoeveel boeken het zijn. Ik ben dit weekend weer onder de pannen. Want zo lief als mijn man is mag ik de voorselectie maken.
Dan loopt hij al mijn plakkertjes langs en keurt ongeveer alles af op 1 na. Maar mocht hij alles afkeuren kunnen we nog zo’n stapel boeken halen. Ik geloof dat ze 2 of 3 sets hebben. Dus keuze genoeg. Hoop ik…….

9 gedachten over “Geboortekaartjes”

  1. Misschien kun je op www.miekuh.nl vragen of ze iets leuks voor je wilt designen en drukken? Ik heb daar regelmatig leuke dingen voor bij zien komen...
  2. @oma 16 boeken doorgebladerd.... Het kaartje wat we echt leuk vonden kregen we laatst ook binnen. En dan wordt het gelijk iets minder leuk. Het andere kaartje zou al snel rond de 300 euro komen te liggen wat op het moment even niet te betalen is. Dus waarschijnlijk gaan we op de zelfmaaktoer! @Klemmie Dat is natuurlijk ook een idee voor een kaartje. En ik denk niet dat ik Tinus zo gek krijg om ze zelf te bezorgen. @B.A.R.T. Ik vind het erg mooi en leuk wat Miekuh maakt maar het is niet de stijl die ik zoek voor een geboortekaartje. Maar toch bedankt voor de tip want daardoor kwamen we op het idee van eigen ontwerp
  3. ahhhh mag ik mag ik mag ik??? er eentje maken. Ik kan niet tekenen, ben niet creatief op dat gebied en mijn handschrift ziet er niet uit maar het lijkt me zo leuk ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *