Ff updaten

Sinds vorig jaar is er weer het nodige gebeurd. Maar door een heftig gebrek aan de behoefte om te schrijven bleef het hier leeg. Nu heb ik nog niet de behoefte maar ondertussen krijg ik de vraag van verschillende personen of ik nu alsjeblieft de boel wil bij gaan werken.. Afgelopen maandag hebben wij in ieder geval een nieuwe groene container mogen ontvangen. En hij is helemaal schoon van binnen. Onze oude was heel dringend aan een reinigingsbeurt toe. En dan is dit natuurlijk ook een manier om een schone te krijgen. Wat hebben wij verder dit jaar nog gedaan? 1 januari hebben wij Casper (hij was een nachtje uitbesteed) bij de oma van Tinus opgehaald. Tot mijn verbazing waren het aantal kerstlampjes flink geslonken maar was het er nog altijd even warm. (Tinus had een heftige kater, de mijne was gelukkig minder maar die warmte is dan wel prettig!)
6 januari hadden wij een huisje besproken samen met Jaap en Marije. (En natuurlijk Daniël en Luka) Nou ben ik eerder in een bungalowpark geweest en waar de huisjes vreselijk zijn is de rest, restaurant, winkel, zwembad etc., allemaal geweldig. En dit was andersom. Maar dat mocht de pret niet drukken. Want we hadden een vaatwasser!!! En een telefoon!!! En een magnetron!!!! En een bad met douche in de ene badkamer en een douche in de andere badkamer!!!! 2 badkamers geen rijen op het koude zeil voor de deur van de badkamers.
Nu hadden we ook vloerbedekking dus mijn voetjes waren heerlijk warm. Mede dankzij iets wat Jaaaaaap deed. De open haard laten vlammen (en ook bijna de vloerbedekking) Koud was het in ieder geval niet.
Vanaf 15.00 konden we inchecken. Dat was zo gepiept. En toen wij 10 minuutjes in het huisje hadden rondgehobbeld en alles hadden bekeken stond de visite al op de stoep. Volgens Luka woonden wij daar en dan kan het niet anders dan dat zij onze visite/logees waren. De eerste avond hebben we onder het genot van een drankje een verukkelijk pizza genuttigd. Alleen jammer dat de bodem zo zacht was dat de kaas er al tussen uitgelopen was. Kinderen op bed gelegd en daarna onze toevlucht genomen in levensweg. Wat natuurlijk door Marije gewonnen werd. Maar hoewel ze miljonair was bleef ze er heel gewoon onder.
Uiteindelijk na een paar goede gesprekken ergens vroeg in de ochtend naar bed en de volgende dag vrolijk weer op. Nee, niet fris. dat werden we pas weer onder de douche. De ochtend in het huisje doorgebracht en na een middagtukkie was Casper eindelijk klaar om te gaan zwemmen. Daniel had er behoorlijk zin in. Het zwembad was chloorrijk of erg rijk aan chloor want ieder van ons kwam er met rode prikkende ogen uit. Hoewel het pas echt zeer deed als je naar Daniel keek. Knalrode kijkers en hoewel het eens iets anders is dan blauwe of bruine ogen kan ik het niemand aanraden. Daarna nog een frietje gegeten en de kipnuggets waren geweldig. Die waren tenminste warm. Hop terug naar het huisje waar de kinderen naar bed konden en wij weer voor het open haardvuur liedjes konden zingen. Eeeh, niet dus. Maar met het vrolijke geknetter op de achtergrond een nieuw spel, Mafiosi, uitgelegd kregen. Tenminste voor ons nieuw. Maar wat we waarschijnlijk nooit meer mogen spelen want terwijl ik aan het winnen was werd ik volgens Tinus een beetje eng. Een vreemde hebberige gloed verscheen er in mijn ogen en ik kreeg last van graai handjes. En volgens hem wordt dat niet op prijs gesteld in de spelletjeswereld…..
Zondag hebben we niets gedaan, heerlijk. Uiteindelijk wel even met Casper naar buiten en hem daar los laten lopen. En dat vond hij geweldig. Binnenkort maar een leiband aanschaffen denk ik….
’s avonds nog uiteten geweest en daar van een goede salade en redelijke pannenkoek genoten. Het ijsje ging er ook wel in. Toen was het tijd voor J & M om te vertrekken. Tranen met tuiten tijdens ons afscheid. Maar we hebben ons er doorheen geslagen. Vermoeid sleepten wij onze lichamen naar de bank om alleen nog op te staan om Casper naar bed te brengen en een verfrissing uit de koelkast te pakken. Op tijd naar bed en op tijd weer op . SPullen ingeladen uitgechekt en ons weekendje zat er weer op.

3 gedachten over “Ff updaten”

  1. Nou ja zeg. Wist niet dat we zo'n zware wissel op je getrokken hadden! Haha... Heel goed hoor, moet natuurlijk ook wel een uitdaging blijven he! Jammer dat die veiling niet nog een weekeindje opleverde. Hadden we met zijn allen best kunnen gebruiken. KUS
  2. Je weet er in ieder geval een postieve draai aan te geven. In elke zin beginnen met iets 'ergelijks' en dan afsluiten met P.O.S.I.T.I.V.I.T.Y. mijn motto dus... maar ikben blij dat je weer wat geschreven heb. Zo, ik ga nog ff buurten bij Oma Neeltje... toedeloe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *