Even op adem komen

Weer even een tijdje niet geschreven, gewoon door een gebrek aan inspiratie. Maar er is genoeg gebeurd om over te schrijven. Het verjaardagsfeest van Casper afgelopen zondag. En het telefoontje gisteren dat het niet goed ging met mijn oma en dat we maar beter afscheid konden komen nemen. En dat hebben we vandaag gedaan. Ook was het Caspers verjaardag vandaag. Dus genoeg om over te schrijven. Maar ik heb niet veel zin. Even een adempauze zullen we maar zeggen. Maar toch even in het kort.

Caspers verjaardag was ontzettend gezellig, ondanks dat er meerdere mensen niet kwamen opdagen die wel doorgegeven hadden dat ze kwamen. Maar meer taart voor ons!!! Maar Casper heeft kunnen laten zien aan zijn opa en oma dat hij kan lopen. Verder is hij zwaar verwend met al zijn cadeaus. Casper kan wel weer een jaartje vooruit. Nou hoeft hij maar vooruit met zijn nieuwe speelgoed tot sinterklaas want dat zit er ook alweer aan te komen. Maar hij heeft het perfect volgehouden en zo hebben wij een kinderfeestje gehad alsof wij zelf een feestje gaven.

Maandag werd ik gebeld door mijn moeder dat het niet goed gaat met mijn oma. Als ik haar nog wil zien moet ik dinsdag afscheid gaan nemen. Even twijfelen we of we Casper mee zullen nemen maar na 2 drukke dagen en de slechtste nacht die hij heeft gehad sinds hij geboren is lijkt ons het niet echt verstandig. En waarschijnlijk zou oma het niet eens merken. Maar dat was dus haar eerste vraag toen ze begreep dat wij er waren. Hebben jullie Casper mee genomen? Gelukkig had mijn moeder een foto van Casper meegenomen zo heeft ze hem ook nog even kunnen zien.

En nu stop ik. Even op adem komen……..

Eén gedachte over “Even op adem komen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *