Even geleden

Zo, dat is alweer even geleden. Ondertussen zijn we vreselijk druk geweest in het nieuwe huis. Er staan wat foto’s in het fotoalbum.
Zondag zijn Erik en Caro langsgeweest. Caro heeft de hele badkamer ontdaan van vreemde lichaamsvetten en Erik heeft geholpen met het keukenblok naar boven sjouwen. Ook geen fris karwei trouwens….

Afgelopen week hebben wij op maandag een pretecho laten maken. Erg leuk om te zien. Tinus stelde zich er niet veel van voor dus het viel hem heel erg mee. Net om het uit te testen een kort filmpje naar mijn broer gestuurd en “oom Joost” vond het er erg leuk uit zien. Dus binnenkort even uitvogelen hoe ik het op internet kan gooien.

Verder heeft Tinus het effect geleerd van automatische schuifdeuren, omvallende gipsplaten en een tas met een fles purschuim…..
Gelukkig kon hij weer lachen toen Lize kwam helpen met het behang afsteken.

Afgelopen woensdag zijn we weer naar de verloskundige geweest. Alles zag er goed uit. Ondanks mijn chips en snaai tik geen overdreven gewicht en geen hoge bloeddruk. Dat vond ik erg fijn. Was er toch wel een beetje bang voor. Ik snaai echt te veel.

Pas geleden ben ik even lid geworden van schoolbank.nl Heel leuk want nu heb ik contact met 3 oude klasgenootjes. Grappig om te zien hoe het leven van sommige mensen is veranderd. Of eigenlijk is verlopen zoals je verwacht. Maar het meest rare is gewoon dat iemand met wie je 18 jaar geleden voor het laatst contact had ook ouder is geworden. Dat is heel raar. En haar jongere broertjes ook al een eindje in de 20 zijn.

En verder is de babykamer zo goed als af. We zijn nu bezig met de meubeltjes in elkaar aan het schroeven en er moet nog een Winnie de Pooh behangrand komen. Maar dan is het af (Behalve als de baby overdag ook wil slapen dan zouden gordijntjes een must moeten zijn. Maar daar zijn we nog over aan het puzzelen.

Helaas is onse (klus)vakantie weer ten einde. Graag waren we nog een weekje doorgegaan. Dan zou onze slaapkamer ook af zijn. Maar dat komt allemaal nog wel. Ons huis is nog niet verkocht. We hebben dus nog even de tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *