Eerste werkdag, nieuwe baan


Een tijdje geleden heb ik geschreven dat ik ergens anders zou gaan beginnen. Nou!!!! Gisteren was de grote dag. Vol spanning heb ik uitgezien naar het moment. Dinsdagochtend 18 oktober 8.30. Het zou een helpdesk functie zijn van een nieuw systeem dat 1 oktober live zou gaan voor 500 medewerkers, 1000 docenten en 5000 studenten. Dus er werd verwacht dat het razend druk zou zijn als ik half oktober kwam.

Het eerste bericht gisterochtend was: het is niet zo druk, want het is herfstvakantie. Het volgende bericht vond ik minder leuk. Wegens een niet gewenste performance van het nieuwe systeem is het alleen live voor 500 medewerkers. En nu zitten we hier met ons tweetjes (4 deeltijdbanen) en gisteren waren er maar liefst 3 telefoontjes. Daarna kwam ik erachter dat mijn account nog niet naar behoren werkt. Dus ik kan niet inloggen of mail versturen. En de beheerder is vrij dus het gaat ook niet werken ook de eerste paar dagen.
Ik ben gisteren begonnen met het doorlezen van het handboek. Iets van 250 pagina’s dik. Maar ben nogal verkouden en kreeg na een half uurtje barstende koppijn van de zon op die hagelwitte blaadjes (staat wel tekst op hoor) En mijn negatieve contact met een collega is gelukkig na de middagpauze al snel bijgetrokken. Maar verder was er niets te doen behalve internetten.
Nu ben ik dus weer aan het werk en om hoofdpijn te voorkomen doe ik het vandaag zo. Half uurtje tot een heel uurtje handboek. Dan 10 minuten wat anders en dan weer naar het handboek. Wat wel jammer is. Alles uit het handboek van gisteren is niet door de wattenlaag in mijn hoofd doorgedrongen.

Bladzijde 1 hier kom ik weer!!!!

5 gedachten over “Eerste werkdag, nieuwe baan”

  1. Nou het zou een stuk makkelijk zijn geweest als er tenminste maar werk was of uitzicht op werk. Ze gaan binnen 3 maanden beslissen wat te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *