Ducktape

Nu de vogeltjes en kippen op hok gaan. Is het nu oppassen geblazen als Casper met Omi de (wilde) eendjes gaat voeren? Dat was de niet zo zeer serieuze vraag die ik deze ochtend aan mijn man stelde.
Waarop wij het volgende bedachten. Wij trekken Casper zijn plastic regencape aan en tapen die goed dicht. Maar niet met ducktape!!! Zo kunnen ze met een gerust hart de eendjes vol gaan stoppen.

Ik vind ducktape trouwens een van de mooiste uitvindingen allertijden. Je kunt het echt overal voor gebruiken. Ik gebruik het nogal eens als reparatietape, maar spullen bij elkaar binden gaat er ook erg goed mee. En laatst zag ik op MTV, af en toe ben ik zo hip ;-), een meisje dat haar jurk voor haar prom van ducktape had gemaakt. Ja, fantastisch spul dat ducktape!!

4 gedachten over “Ducktape”

  1. @(oma)neeltje, mmh, daar heb je een goed punt. Ik kan hem al niet eens 5 minuten stil laten zitten. Laat staan dat ik hem in tape in kan pakken.
  2. Dat MTV stuk heb ik ook gezien... het lelijke eendje in ducktape. But hey... she was an original prom queen... ;-) En laat dat ventje lekker lopen... koop ik zelf wel zo'n 'oranje' ding ;-)
  3. Ophokplicht nu ook voor ducktape Door onze verslaggever DEN HAAG - Minister Veerman van Landbouw heeft sinds gisteren de ophokplicht uitgebreid. de regeling geldt per direct ook voor Ducktape. De versterkte maatregel bleek noodzakelijk toen meerdere mensen verkeerd gebruik maakten van de ducktape. "Vermoedelijk worden mensen tot het misbruik aangezet door de vogelpest", aldus een zichtbaar aangeslagen minister. Hoe de misbruikers gestraft gaan worden is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *