De Uitdaging

Zelfs hogescholen moeten bezuinigen. Irritant als ze besluiten alle tijdelijke contracten niet te verlengen. En dat betekent voor mij een nieuwe uitdaging in de vorm van vinden van een nieuwe baan.

Ik sta nog in het budget tot september 2013.  Het verschil in mening over wat ik nu moet doen, ligt duidelijk bij het wel of niet hebben van een baan. Werkenden reageren over het algemeen met het idee dat ik nog alle tijd heb voor het vinden van een nieuwe baan. Terwijl de werklozen op het bericht reageren met de vraag of ik al aan het zoeken ben en dat ik dat anders maar beter zo snel mogelijk moet gaan doen. Ik heb er even over nagedacht maar denk dat nu inderdaad de tijd is om te gaan kijken. Ook naar wat ik wil. En misschien kan ik wel minder dagen gaan werken. Kunnen de kinderen deels uit de opvang. Helemaal huismoeder zal niet lukken maar misschien maar 3 dagen werken…..

Eigenlijk ligt er een wereld met opties voor mij open.

Nu wordt het tijd om de uitdaging aan te gaan en voor september 2013 een nieuwe baan te vinden. En niet zomaar een baan, maar doe mij maar gelijk mijn droombaan. Misschien niet helemaal realistisch. Maar het is een start. 🙂

Vandaag ben ik er eens goed voor gaan zitten, maar heel irritant als er vacaturesites uit de lucht zijn. Ik vermoed wegens te weinig aanbod 🙂 (Mam, voordat je je zorgen gaat maken. Ze hadden gewoon een storing!)
Verder heb ik me aangemeld voor de loopbaanbegeleiding, een netwerktraining en een cursus Duits. Kan nog maar beter even profiteren van mijn huidige werkgever. Zodat ik mij binnenkort stevig staande op de banenmarkt kan storten.

Laat die uitdaging maar komen. Ik ben er klaar voor!

 

Eén gedachte over “De Uitdaging”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *