Chocolade, chocolade, chocolade en een beetje souffle

Ongelooflijk, wat kan lekker eten vullen. Dushi had weer iets verrukkeluks bereid. De aardappeltjes waren lekker. Het vlees zeer smakelijk. De broccoli ging al richting yummie en toen nog het toetje….
Chocoladesouffle (whisky/koffie variant) met kaneelijs. We hebben gesmuld! Maar die vulde. Zo vandaag had ik nog niet veel trek. 😉

Nou hadden we dat ook wel verdiend. Voor het eerst sinds we op visite gingen zijn we verkeerd gereden. Je kan op 2 manieren bij hun thuis komen. Ik let even niet op en mijn manlief rijdt dus rechtdoor i.p.v. rechts aan te houden. Eerlijkheidshalve moet ik hier opmerken dat het geen zak uit had gemaakt als ik wel had opgelet. Ik heb geen rijbewijs en let dus ook nooit op als ik ergens heen ga met de auto. Behalve in het buitenland want ik wil toch wel weer graag in ons kikkerlandje terecht komen. Maar wij reden dus verkeerd. Om 18.30 had ik al gebeld dat we later zouden komen omdat het werk voor Talpa uitgelopen was. Dus 18.45 zouden we nooit niet gered hebben. Maar wij dus zaten verkeerd. Manlief vloekte er al weer een aardig eind op los. En moppert; “We proberen het nog 1 keer en dan keren we om. ” Ik knik maar braaf ja en vraag me af waar we zitten. We zaten in de buurt maar alles liep dood. Daar werden we een beetje gek van. Vooral als je de eerste afslag goed neemt ben je er zo! Uiteindelijk na 15 minuten door de wijk heen gereden te zijn. Kwam er een straatnaam erg bekend voor. Wij afgeslagen en ja hoor…. Daar waren we dan.
Aangezien Casper onderweg al in slaap gevallen was hebben wij als vage smoes gebruikt dat we wel de weg kwijt waren maar 15 extra rondjes hebben gereden zodat ukmans nog even lekker verder kon slapen. Hihi.

Maar de avond zelf was weer erg gezellig. Lekker wijntje, heerlijk eten, prettig gezelschap. Op een gegeven moment nog allemaal in de slaapkamer beland. Eeeeeh, dat komt verkeerd over als je het naleest. 😉 Ze hebben een hele mooie foto van hun huwelijksreportage op linnen laten afdrukken. Zwartwit en die is echt de moeite waard om even te bekijken. En hij hangt in hun slaapkamer. Vandaar. De avond was zeer geslaagd. Wij hebben in een lekker ontspannen sfeertje heerlijk genoten van goed gezelschap, en een smaakvolle combinatie van eten en drinken.

Verder heeft Casper de verlichting gesloopt en kwam er nog even spontane inloop. Was ook weer gezellig. Dat mis ik wel hoor. Sinds Casper er is komt er bijna nooit meer iemand spontaan langs. Of zouden ze komen als ik de bel niet hoor om dat de poepluiers mij om de oren vliegen? Nou ik hoor net wat we vanavond gaan eten en ik moet zeggen dat ik gelijk met weemoed terug denk aan gisteravond. Of als er nu iemand zin heeft in rijst, komt dan binnen nu en een uurtje even spontaan langs. Dan kun je mijn portie krijgen!!

Eén gedachte over “Chocolade, chocolade, chocolade en een beetje souffle”

  1. Jij kunt ook lekker smakelijk vertellen... komt helemaal goed hier op het log. Het was echt een superavondje...en dat van die slaapkamer... oude tijden herleven... mhmm, dat kun je dan ook weer op meerdere manieren uitleggen: A.A.R.D.B.E.I ;-) Grtx aldaar! NB. Ik kom wel langs eind oktober, want thuis krijg ik geen rijst omdat dushi allergisch is voor die korreltjes... een Antilliaan die allergisch is voor rijst.. ooit van gehoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *