Blaasontsteking en naturistenterrein

Vanochtend zou ik de verloskundige even bellen. Dat had ik Martijn belooft. Deze hele zwangerschap heb ik regelmatig bloedverlies. En met regelmatig bedoel ik 1 à 2 keer in de week een druppie. Na eerst 3x vreselijk in de stress te hebben gezeten accepteer ik het nu maar. We kunnen er tenslotte toch niets aan doen. En zo’n kleine hoeveelheid kan geen kwaad.
Maar na de laatste controle bij de verloskundige, kwamen die bloedinkjes wat vaker voor. het begon met 2x op een dag en ik heb nu uitschieters naar 5 x op een dag. Maar volgens mij nog steeds niets ernstigs. De kleine beweegt goed. Met dit warme weer wel iets rustiger dan anders maar daar geven we hem/haar groot gelijk in.
Tot gisteren. Gisteren kreeg ik buikpijn. Mijn buik leek wel een te hard opgeblazen strandbal (zonder de kleurtjes!) Toen mijn bloeding ook nog eens erger werd had ik het gehad. Natuurlijk wordt het minder zodra je de verloskundige wilt gaan bellen. Dus ik heb even gewacht tot er weer iemand in de praktijk aanwezig was. Een uur later zat ik dus bij de huisarts. Weer even kijken of het een blaasontsteking was. Ik dacht van niet. Ik heb nergens last van. Blijkt dus dat buikpijn en bloedingen symptomen zijn van een blaasontsteking. Ik was hard op weg naar een nierbekkenontsteking. Gelukkig is dat nog niet gebeurd. Ik moet nu 3x daags 1 capsule in nemen. Dat 7 dagen lang en daarna moet ik weer terug voor controle of het wel over is. En de klachten zouden binnen 2 dagen op moet houden. Maar als je er gewoon geen last van hebt, hoe merk je het dan? Dat vaker naar de wc gaan zou dat nou ook minder worden?

Maar terwijl ik lekker in mijn overpeinzingen zat. Belt mijn moeder op. Op mijn werk. Dat doet ze nooit. En als ze dan ook nog eens met een nerveuze piepstem tegen me begint te praten weet ik zeker dat er iets goed mis is. En dat is er ook. Ze gaat dit weekend naar een naturistenterrein. Ongelooflijk. Mijn moeder?! Ik ben blij dat de weeën niet spontaan beginnen van schrik. Ik had veel dingen van haar verwacht maar niet dat ze gezellig naakt zou gaan zitten koffie drinken met de buurvrouw uit de caravan links van haar……

Eén gedachte over “Blaasontsteking en naturistenterrein”

  1. San, het is geen nudistencamping, maar een Natupark. Dat is een camping waar naturisten (mensen die hun leven op een natuurlijke wijze willen beleven)vertoeven. En ja, het was heerlijk. Een plek, nog geen 10 meter van het meertje, in de zon, met overal douches, waar je steeds onder staat want je hoeft toch geen kleding uit te trekken. Het werd de buurvrouw rechts en ze had lekkere koffie. mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *