Bevalling

Ik had de laatste dagen het idee dat de bevalling wel eens niet te lang op zich zou laten wachten. Tot ik het weer een dag rustig aan deed. Geen krampje meer te bekennen. Niet meer wakker worden van steken in mijn buik en ik slaap ook ineens weer beter. Mmmmh, had ik net gemeld aan onze beeb dat 17 oktober mij wel een leuke dag leek, lijkt het nu gewoon nergens meer op. Niet dat het wat uitmaakt. Ik had nog geen kalender voor mijn navel gehouden of zo… Maar het was toch leuk geweest. Maar nu ga ik voor 28 oktober. Een geweldige datum vind ik dat. En het mooie is, dan is het volle maan. Dus eigenlijk verwacht ik onze kleine in de nacht van 28 op 29 oktober. Die nacht is er ook nog een volledige maansverduistering. Een vreemde nacht dus.

Volle maan, dan schijnen er meer bevallingen te zijn. Er hangt dan in ieder geval een vaag sfeertje in de stad. Ik ga bij voorkeur dan ook niet stappen met volle maan. En als er ook nog eens meer inbraken zijn met volle maan(dat heeft volgens mij meer te maken met het feit dat je dan geen zaklamp nodig hebt) Dan moet een uitbraak toch ook mogelijk zijn. Maar voor het geval dat deze kleine zich ook niet aan de volle maan houdt. Mijn koffertje is gepakt. De babykleren zitten erin. Mijn puzzelboekjes ook. Wat me eraan doet denken dat ik een potlood en een puntenslijper in moet pakken. Anders is de verloskundige elke keer haar pen kwijt.

Ondertussen ben ik heel druk bezig met het ontwerpen van een echte babysite. Yep, dacht dat is zo gepiept. Nou dus niet. Alles wat ik maak vind ik niet mooi of het is te zwaar om op internet te zetten. En ik krijg de toon voor de tekst niet te pakken. Ik bedoel het blijft een baby en om dat heel volwassen dingen op de site te zetten…. Nee!
Maar om het nou in babytaal te doen. Zucht. Ach we zien wel of er iets verschijnt als deze Van Ast geboren is. Waarschijnlijk kom ik tijd en handen te kort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *