Badderen

Met vrolijke zeepbellen die bubbelen rond je oren. Bruisende ballen in het water en de heerlijkste geurtjes als badzout. Kaarsjes erbij op de rand en de romantiek en/of ontspanning druipt van de badkamertegels.
Nou ben ik nooit zo’n badder-persoontje geweest en dat samen met het feit dat ons bad niet meer bubbelde, de badkamer niet echt uitnodigend is en we de ruimte nodig hadden voor iets (iemand) anders gaf de doorslag om het bad eruit te rukken en te verwijderen uit de badkamer. Zo heeft het een gedeelte van de winter buiten afgedekt gestaan (ondertussen gerepareerd er zaten luchtslangetjes los). Tot het naar de voortuin verhuisde omdat we met de achtertuin bezig gingen. Daar stond het klaar om naar de sloop afgevoerd te worden. Al enige tijd.
Gisteren was het Hemelvaartsdag en dan is er hier in de buurt altijd markt. Vroeger was het een markt waar je met je eigen spulletjes een kraam kon huren. Nu sta je tussen de markthandelaren. De charme is dus verdwenen. Net als ons bad. Wij waren even naar vrienden toe. Kopje thee gedronken en wij komen terug staat ons hekje open en de tuin lijkt 2x zo groot. Dan zien we pas dat het bad mist. En hoewel we het liever kwijt dan rijk waren is het toch een heel dubbel gevoel. Diefstal, bij ons in de wijk. En dat niet alleen maar ook nog eens bij ons uit de tuin! Wij zijn bestolen!!!!!

2 gedachten over “Badderen”

  1. Straks kun je bij ons in bad als alles klaar is... kun je misschien toch nog eens de romantiek en nostalgie herbeleven in de Bloesemgaerd ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *