Auto

Ik ben verzot op onze auto. Na jaren meegereden te zijn met auto’s waar ik mijn benen en 2 tassen niet kwijt kon voor mijn stoel (Of op de achterbank moest zitten en daar kon je helemaal niets kwijt voor je voeten…) Hadden wij via het werk van Tinus een geweldige VW Vento. Een zwarte. Daar hebben we jaren met plezier in gereden. Alleen we merkten nu steeds meer dat er kleine probleempjes voor grote kosten gingen zorgen. En met 2 kinderen (1,5 jaar en op komst) en een hond (vleesgeworden bowlingbal) merkten wij een lichtelijk gebrek aan ruimte.
Hoe doen andere mensen dat?
Dus wij vonden nog ergens een doorlopend krediet wat wij doorlopend hadden lopen. Schraapten het geld bij elkaar wat we dit jaar terug hadden gekregen van de belastingdienst en zie het plaatje hierboven. Die is van ons. Tinus gaat vanmiddag de papierwinkel regelen. En ik ben tevreden. Kan weer mijn tassen bij mijn voeten kwijt, maar het is niet nodig. Ze kunnen ook met gemak achterin.

2 gedachten over “Auto”

  1. Blits hoor, mooie kleur, mooi model, lekker groot! Hoe andere mensen het doen??????? Die zitten ook met tassen en alle mogelijke andere troep bij hun benen. Ze zijn het alleen zo gewend dat ze vergeten er over te zeuren. Ik hoorde jou er ook nooit over. Het leuke is dat je nu ook steeds meer gaat meenemen, maar dat merk je nog wel.
  2. n.i.c.e. En Oma Neeltje heeft natuurlijk gelijk... maar ja, dat wisten jullie vast al. Ik wilde wel een Mini Cooper S overwegen juist vanwege die beperkte ruimte. Nooit meer iemand een lift geven, nooit teveel boodschappen, blits en onburgelijk uiterlijk... en dat terwijl wij niet eens kids hebben. Maar laat voorop staan dat ik jullie ook helemaal begrijp ;-) Zo hier heb je dus ook niets aan, maa ik moest het ff kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *