Afwachten.

Ik zit weer af te wachten. Vreselijk vind ik dat. Vandaag hadden we weer 2 bezichtigingen.

Met de afspraak van vanochtend werd ik na nog geen 10 minuten nadat hij begonnen was, gebeld door de makelaar. Da’s niet goed natuurlijk. Een gemiddelde bezichtiging duurt 20 minuten. Het huis was dan ook te klein voor deze kijker. Wel vond hij het huis erg leuk maar had geen geld om uit te bouwen. Da’s jammer. Het was wel iemand die de brochure goed had gelezen. Op de hoogte was van het luik en dat geen bezwaar vond. Kijk en nu nog iemand met kleine kamerwensen!

Afgelopen vrijdag hadden we om 17.00 een bezichtiging. Ik wacht nog steeds op het telefoontje van de makelaar. Maar aangezien het vandaag donderdag is en ik geen mensen in het huis heb aangetroffen denk ik dat de makelaar vergeten is ons te bellen dat de klant geen interesse had.

Vandaag om 15.30 was er dus ook een bezichtiging. Ik zit nu ook vol spanning op een telefoontje van de makelaar te wachten. Maar zo snel gebeld worden als de vorige keer is in ieder geval niet gebeurd. Toen had ze tenminste even tijd om te bellen. Nu zal ze wel weer gelijk door zijn gegaan naar een volgende afspraak en hoor ik het later vandaag of morgen pas.
Dus de zenuwen zet ik weer opzij. Mijn telefoon leg ik terzijde en ga maar weer verder met mijn werk. Tenminste morgen om 13.30 begint dezelfde ellende weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *