6 jaar alweer

Vandaag zijn wij alweer 6 jaar getrouwd. Zo dat idee even laten bezinken.

Zes jaar geleden had ik een witte jurk aan en kon ik die grijns maar niet van mijn kop krijgen. We kregen veel cadeautjes waarbij ik van een groot gedeelte niet weet van wie we het hebben gekregen. Een aantal dingen blijven je goed bij. Zo weet ik nog erg goed dat mijn aanstaande mij een half uur te vroeg op kwam halen. De lucht was strakblauw. Zo blauw zelfs dat we nu nog wel eens de vraag krijgen of de lucht bijgekleurd is op de foto’s. Het was 5 graden en 2 dagen ervoor had het gesneeuwd en weer geregend. Mijn haar was kort en Tinus strak in het pak. Mijn moeder bleef haar jas maar over mijn schouders heen werpen. Terwijl ik het warm zat had van de spanning. Het feest ’s avonds was erg geslaagd. En nooit betaald.

En nu zijn we zes jaar verder. En 3 huizen, 2 banen en 1 kind. Onze huisdierenverzameling is flink gekrompen naar 2. Vrienden zijn gegaan en kennissen gebleven. Vandaag om het te vieren heb ik Martijn een kaart gegeven en verwacht eigenlijk niets terug. Vanavond krijgen wij wat mensen over de vloer die gezellig een hapje mee-eten. En volgende week gaan wij heerlijk uiteten terwijl mijn broer op Casper past. Hij praat ook gelijk over de baby verversen en daarom stel ik het erg op prijs dat zijn vriendin meekomt. 😉 Ja, we gaan op naar de 12 jaar. Eens zien wat we dan voor een gezamelijk verleden hebben.

2 gedachten over “6 jaar alweer”

  1. Vrienden zijn gegaan en kennissen gebleven... Wij zijn gebleven, welke van de twee we ook zijn ;-) Ik en D.U.S.H.I. wensen jullie natuurlijk nog vele jaren... we gaan jullie achterop en hopen nog veel samen te genieten van flesjes bier en wijn met jullie. Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *