Kraamvisite

Nu al???? Nee, oma Neeltje wees gerust we zijn je nog niet vergeten te bellen
Ik las net ergens dat er minder mensen op kraamvisite komen bij een tweede dan bij een eerste. Ook sturen minder mensen kaartjes. En dat als mensen langs komen ze het heel erg verspreiden over een aantal weken i.p.v. iedereen de eerste 2 weken.
Omdat ik benieuwd ben of het inderdaad zo is, maar waarschijnlijk het weer vergeet, dacht ik, laat ik het hier eens even opschrijven. En dan over een paar maanden eens terug kijken of het inderdaad zo was.

10 gedachten over “Kraamvisite”

  1. Nou dat vind ik wel een leuk idee om te doen. En nee .. hoor, ik ben er nog steeds gerust op dat Martijn snel zal bellen als de 2e spruit zich aangediend heeft. Trouwens plastic luierbroekjes met drukknopen zijn uit de handel bij en de Hema en V&D. Dus maar 2 pakken strikslips gehaald en uiteraard hou ik m'n ogen open.
  2. @Oma Neeltje? Uit de handel??? Zijn ze niet goed bij hun hoofd? En het gemak dan? En jij staat idd. weer op het lijstje om als eerste gebeld te worden. @B.A.R.T. geen bruiloft op een tropisch eiland dit keer? ;-)
  3. PFFFF ik heb te lang je log niet bekeken en moet heel veel inhalen. Het vorige bericht kwam natuurlijk niet van langzaamaan onpasselijke klemmie. Die deed zich voor als mij. VUILE COPY CAT!
  4. Ik kan je verhaal helemaal bevestigen. Volledig. Sterker nog, je krijgt minder telefoontjes, minder bloemen, veel minder kraamkadootjes, veel minder bemoeizucht van je (schoon)moeder, minder kraamzorg, veel minder meewarige blikken en heel erg veel minder goed bedoelde adviezen. Heerlijk zo'n tweede kindje! En wat dacht je er van als je (zoals mijn zussie) je vierde kind krijgt. Ik moet tot mijn schande zeggen dat ik mijn ongelooflijk lieve neefje Julian pas zag toen hij al zes weken oud was. En hoeveel schade denk je dat je er aan over houdt als je (zoals ik) het zesde kind bent.....geen dus.
  5. @Een Klemmie, heb per ongeluk een comment van je verwijderd. Ik raakte even de kluts kwijt van al die Klemmie's. Sorry
  6. @Oma Neeltje... DAT WAREN WIJ !!! http://home.tiscali.nl/~gswilco/weblog/Groove_01.jpg http://home.tiscali.nl/~gswilco/weblog/Groove_02.jpg http://home.tiscali.nl/~gswilco/weblog/Groove_03.jpg http://home.tiscali.nl/~gswilco/weblog/Groove_04.jpg http://home.tiscali.nl/~gswilco/weblog/Groove_05.jpg http://home.tiscali.nl/~gswilco/weblog/Groove_06.jpg http://weblogs.bnn.nl/bartslife/20041105 http://weblogs.bnn.nl/bartslife/20041126 http://weblogs.bnn.nl/bartslife/20041130 Dat was en is nog steeds vollop genieten...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *