2 jaar

TaartDe tijd vliegt af en toe echt. Vandaag wordt onze kleine vent 2 jaar.

En hij is niet meer zo klein. Hij rent en springt en kletst (meestal onverstaanbaar) de oren van je hoofd. Hij komt thuis met tanden door zijn lip en zijn laatste 2 kiezen komen door. Bij de opvang zwaait hij nog even en rent er dan vandoor. Pakt niet meer je hand zodat je nog even blijft of omdat hij met tranen in zijn oogjes weer mee wil naar huis. Maar om dingen te laten zien die ze daar hebben. Hij krijgt al echte vriendjes en vriendinnetjes die hem in ieder geval bij naam kennen. Is dol op vleessie de rest van zijn avondeten smeert hij liever in de gordijnen. Hij gebruikt alleen bij het toetje nog een slab. En kan al zeker 30 dieren aanwijzen en bij de soortnaam noemen. Ligt in een deuk om Bambi en is dol op tekenen. Zoekt zelf de DVD’s uit die hij wil zien en weet je al helemaal om zijn vingertje te winden. Nog een keer? Is ondertussen zijn favoriete zin. En als je auw hebt krijg je van Casper een dikke zoen.

8 gedachten over “2 jaar”

  1. @ Capser: Lang zal die leven, lang zal die leven, lang zal die leven in de gloriaaaa, in de gloooooriiiiaaaa, in de gloooorriiiiaaa!!!!!!!! Hiep hiep Hooooeeeeraaaa!!! Gefeliciteerd!!!
  2. Dat ik dan toch vergeten ben je overdag te feliciteren terwijl we msn contact hebben. Onvergeeflijk. Maar ja, als jij me ook aan het werk zet met hersenkrakers, kraakt er bij mij verder niets meer. Hoe waren de peertjes, Casper z'n feestelijke toetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *