2 februari feestje!!!

Uitnodiging

En socialer bezig zijn houdt voor mij in een feestje geven. Hebben we er een reden voor?

 1. Toevallig hebben we hebben we een nieuw huis (open huis-feestje)
 2. zijn we in februari 10 jaar bij elkaar (klein feestje waard toch?)
 3. Wordt onze hond 7 jaar oud. (Bejaard ben je dan als engelse bulldog, gemiddeld worden ze 7 tot 9 jaar oud)
 4. Kan Anna los lopen (maar die is er dan niet)
 5. Is Casper goed ontwikkeld (Hij moet nu zinnetjes van 4 woorden kunnen zeggen, goh, dat zou lekker rustig zijn. ūüėČ )
 6. eeeh, eigenlijk hebben we geen reden nodig. Gewoon zin hebben is goed genoeg toch???

12 gedachten over “2 februari feestje!!!”

 1. Geen idee, daar had ik nog niets over gehoord. Zij zullen wel hun eigen feestje hebben dan en wij het onze. 2 feestjes in de familie altijd gezellig.
 2. O, maar ik wil mijn kleinkinderen zien! Dan maar eerst even naar jullie misschien, stief kwartiertje. We nemen Duco mee. Kan die wel even in de tuin? Maar ik moet nog overleggen hoor en misschien horen jullie nog wat.
 3. Nou had ik verwacht over je feestje te kunnen lezen hier...maar helaas...nog niks:-( Ik vond t in ieder geval heeel gezellig!
 4. @Blondie Gisteren even bijkomen. Ik lag pas rond 6.15 in bed. Maar het was erg geslaagd. Wel veel te weinig tijd gehad om met mensen te praten. Ben ook nog eens vergeten foto's te maken.....
 5. Was erg gezellig inderdaad...euh mocht ik die handschoenen eigenlijk wel meenemen? Geef en dronken Jaap iets in zijn handen en hij neemt het mee....when will I learn!!!
 6. @Jaap Lieve Jaap, Wat moeten wij nou met Jägermeister handschoenen? De fles Jägermeister mee uit de diepvries pakken? Dat doen we alleen als jij er bent dus als je ze dan mee zou willen nemen......

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *