Hoe word ik een goddelijke huisvrouw ?

receptenVoordat iemand denkt dat ik nog geen goddelijke huisvrouw ben. Dit is de titel van een boek. Ik zocht een boek met recepten voor in de oven en met dit boek schijn ik naar mijn keuken te willen rennen en aan het bakken (zoetigheid) te willen slaan. Maar 24,95 vond ik even iets te prijzig voor een paperback. En laat er nu net eentje op marktplaats zijn gezet vandaag. Dus ik wacht in spanning af of ik de winnende bieder word.

Edit: Prijs is nu 2dehands al € 14 euro. Tel daar de € 6,20 verzendkosten bij op. Dan koop ik hem ooit wel eens….. Haar andere boeken schijnen ook erg leuk te zijn

Edit2:krijg ik gisteravond een mailtje. Bod akkoord. Geef even je gegevens door om het z.s.m. af te handelen. Snapte er niets van. De hoogste bieder had 15 euro geboden en dat was ik niet. Mailtje erachteraan van de verkoper. Maak 15 euro over + verzendkosten.
Dat dacht ik dus niet…… 13 euro had ik geboden en geen cent meer!

3 gedachten over “Hoe word ik een goddelijke huisvrouw ?”

  1. Nog veel meer!!! In Hoe word ik een goddelijke huisvrouw? onthult Nigella Lawson de geheimen van hartige en zoete taarten, cakes, pudding, koekjes, brood en andere heerlijkheden. In een druk bezet leven kan het bakken van een taart of een schaal muffins meer voldoening geven dan het bereiden van elke andere maaltijd. Nigella voedt onze fantasieën en laat zien hoe aangenaam het is te bakken, voor Kerstmis, kinderfeestjes en andere gelegenheden. Bij dit prachtige boek loopt het water je in de mond en met Nigella's aanwijzingen kan iedereen in een handomdraai overheerlijke gerechten bereiden. Schoonmoeders madeirataart, letterkoekjes, babycakejes met gesmolten chocolade, citroen­framboos­trifle, pizza rustica en hartige uientaarten; Nigella brengt ze terug in onze keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *